: Idő vasfoga

Nos, rég jelentkeztem már valamivel. smiley
Ezeket a szépségeket egy kőbányai raktártelepen sikerült lekapnom. Annyira szépem ácsorogtak ott hogy nem tudtam kihagyni.
Ps-el azért belenyúltam egy kicsit.

Címkék:

1183 megtekintés
5 szavazat
5 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-09-08 11:12:280+#5Tetszik ez a fotód; jó a kompozíció és ez a szürkés árnyalat is. Fokozza azt a lepukkantság érzését, amit valószínűleg közölni szerettél volna velünk. Ha jól látom, vignette-t tettél rá, attól ilyen szürke az égbolt. A zajosság engem itt most nem zavar, mert az is fokozza azt a nyomott érzést. Talán a részletek erősítése nem ártott volna, hogy még látványosabb legyen a rothadás a villamos tetején meg a környezetében.

Na, de tetszik, csak így tovább!
+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Audrey[offline]

Audrey

2015-09-08 10:04:270+#4Ennek a képnek van hangulata, jó ötlet volt elszürkíteni smiley
A művészet szárnyakat adjon, ne bilincseket

sadypisten[offline]

sadypisten

2015-09-07 18:55:430+#3Mivel módosítás gomb nincs ... Csak annyit még az előzőhöz, hogy van az, amikor a kontraszttalanság és a lágyítás tudatos, és jót is tesz a képnek, ha itt is direkt ment a dolog, rendben, de szerintem nem tett jót a végeredménynek smiley Bár kérdés, mi volt az eredeti ...
http://istvansady.com/

sadypisten[offline]

sadypisten

2015-09-07 18:53:430+#2Ahoy!
Nem nagyon szoktam itt az oldalon semmihez hozzászólni (olvasgatni, nézelődni annál inkább), itt viszont nem tudok egy-két dolgot szó nélkül hagyni smiley
Először is, szeretném megkérdezni, mit takar a PS belenyúlás a képbe. Ne vedd rossz néven, nem szeretném lehúzni a képet, de nekem fátyolosnak, kontraszttalannak tűnik, mint ha alulexponált képet igyekeztél volna felhúzni. Erre utal legalábbis az ég és a csúcsfények koszosszürke színe. Szívesen megnézném a kép eredetijét, hogy miből lett az itt látható változat, mert kicsit úgy érzem, hogy jelenleg rontani sikerült rajta az utómunkával. De mondom, légyszíves ne vedd ezt a hozzászólást rossz néven, tényleg érdekel a dolog, mivel nekem most egy jó alapanyag elrontásának tűnik.
http://istvansady.com/

Zhenia[offline]

Zhenia

2015-09-07 13:58:390+#1Kár érte hogy nagyon zajos a kép. Egyébként témáját tekintve jó smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

3 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]