: Tizi (Stranger Things)

Hamarosan itt a következő évad smiley Mostanság ilyen könnyedebb stílusokkal kísérletezem, ez alkoholos filccel készült ~ B4 méretben.


[ Egy kép a sorozatból ]
Címkék: ,

121 megtekintés
2 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

ipszilon[offline]

ipszilon

2019-07-04 15:09:480+#3Váó, szerintem nagyon karakteres lett! Jó ez a laza foltos tónusozás, meg eleve a marker, mint eszköz is. (+ én is már remegve várom, hogy lássam az új évadot smiley )

Sielu[offline]

Sielu

2019-07-01 08:43:400+#2Válasz a #1 kommentreNem akartam a kopasz verziót rajzolni, mindenki azt szokta :-D Ez meg kicsit olyan "Lokis" beütésű.
Még kiforróban van ez a stílus, meg ismerkedtem a markerekkel is. Ami technikailag hiányzik, hogy legyen még egy sötétebb bőrtónusom (Netről rendeltem készletet, és úgy tűnt, hogy lesz benne. Tűnt.)

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-06-30 11:22:050+#1Bár kicsit gondolkodnom kellett, felismerhető lett a karakter (betudhatjuk annak, hogy csak pár részben nézett így ki).
Érdekes ez a stílus.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

3 / 1769 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]