: Gotthard

A4, grafitceruzak

[ http://www.riotact.com.au… ]
Címkék: , ,

1012 megtekintés
1 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

sszilvi95[offline]

sszilvi95

2013-08-27 18:27:060+#3köszi a tanacsokat

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2013-08-27 08:51:280+#2Kicsit lehettél volna bátrabb a kézrajzolásnál, bár szog88-nak tökéletesen igaza van abban, hogy igen nehéz téma.
A referencián például vannak nagyon sötét árnyékok is, megpróbálhattad volna felvinni azt is. Mondjuk akkor már a sötét háttér is kívánatos lett volna, de én azt javaslom, hogy amíg nincs meg a gyakorlat ahhoz, hogy változtass az árnyékokon úgy, hogy jó is legyen, másold a lényeget teljesen a képről. Szóval, az olyan dolgokat, amik befolyásolhatják a kép többi részét, azon kívül viszont nyugodtan próbálkozhatsz változtatásokkal. Idővel pedig lesz abilitás arra, hogy teljes mértékben módosíts a fotókon és csak apró részletek másolásához kelljenek. smiley De addig gyakorolni kell.
Megoldás erre még az is, ha skiccelgetni kezded a saját kezedet vagy portrékat ismerősökről. Eleinte csak néhány vonallal vázolva, pár perc alatt felskiccelve, aztán meg kidolgozott képeket rajzolni.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

szog88[offline]

szog88

2013-08-27 05:03:300+#1Ha nem veszed bántásnak, akkor annyit mondanék, hogy elég nehéz kezet rajzolni vagy festeni. Talán kevesebb "rovátka" kellett volna rá. Meg mindenképp erősebb árnyékolás kellene a középső percekre.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]