: Lucy

Rajzoltam egy lányt, akit elneveztem Lucynak. Szerintem egész jó lett! Remélem tetszik! smiley
.
Ceruza: Prismacolor Premium
.
Idő: 2 óra

Címkék: , , , , ,

839 megtekintés
1 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Sweet_drawss[offline]

Sweet_drawss

2019-05-15 17:25:310+#6Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen a tanácsokat Barnuska! smiley
"Earth without Art is just Eh"

Sweet_drawss[offline]

Sweet_drawss

2019-05-15 17:22:570+#5Válasz a #4 kommentreKöszönöm szépen! smiley
"Earth without Art is just Eh"

Zhenia[offline]

Zhenia

2019-05-14 14:51:430+#4Üdv itt nálunk smiley
Plusz hozzáfűznivalóm már nincs, a színek kellemesek. A többi gyakorlás kérdése. Fontos, hogy sok sok képet tanulmányozz ahhoz, hogy előre haladj, még akkor is ha "csak egy hobbi, a kihívások mindig jobb mókává teszik smiley
Ezen az oldalon, rengeteg alkotó csodás fejlődését láttuk már. Most előtted a lehetőség. Remélem jól érzed majd itt magad. smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-05-13 11:10:041+#3Üdv az oldalon!
A körítés és a referencia témát már az előttem szólók leírták, így én nem térek ki külön rá.
Ha jól veszem ki a bemutatkozód szavaiból, a célod az lenne, hogy realisztikusan tudj rajzolni. Látom, hogy már rendelkezel némi alappal az árnyékolás terén, csak még kicsit bátortalan, kevés a tónus mennyisége (és a színes dolgoknál még az árnyalatok és reflex színek is bekavarnak)
A referencia képen kívül én még az anatómiai albumok tanulmányozását ajánlanám, főleg ha elsősorban arcokat és emberi alakokat szeretnél rajzolni (bár ez igaz más élőlényekre is, de most ebből a képből indulok ki).
Az arcnak vannak főbb tengelyei és arányai, amiknek ismeretében sokkal biztosabban tudsz egy élő/realisztikus arcot megrajzolni (még ha épp nincs referenciaképed sem). Ebben a témában Szunyoghy András vagy Barcsay Jenő művészeti anatómia könyveit ajánlom elsősorban.
További jó alkotást! smiley
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-05-13 09:56:591+#2Szerintem kedves rajz lett! smiley Üdv az oldalon!
Ezen az oldalon azt javasolnám, hogy körítés nélkül fotózd le és töltsd fel, hogy tisztább véleményt alkothassunk a rajzról. smiley Szép a körítés egyébként, de itt anélkül kérnénk.

Olvastam a profilodon, hogy nem szeretsz referenciáról rajzolni. Szerintem ez problémás. A referenciáról történő rajzolás azért jó, mert úgy tudsz megtanulni dolgokat. Mint például anatómia, pózolás, színkezelés, fény-árnyék hatások, textúrák. Csak mondok egy példát: rajzolnod kellene egy hibiszkusz virágot. Ha nem nézel utána, hogy néz ki, és nem használsz referenciákat, mit fogsz rajzolni? Több mint valószínűleg nem hibiszkusz virágot. smiley Ez ugyanúgy fenn áll a portrékkal. Fontos tudni, hogy amit az agy tárol, az egy egyszerűsített kép az arcokról, de nem a teljes kép. Ezért kell referenciáról rajzolni, hogy ez az egyszerűsített kép a fejünkben teljes legyen.


Szóval mindenképp állj neki annak is, hogy elsajátíthasd ezeket a dolgokat! Mellette pedig tudsz fejből is, de hidd el, hogy az utóbbi sokkal jobb lesz, ha gyakorolsz fotóról vagy talán tárgyakról.

Sok sikert! ^_^
És bátran kommentelj az oldalon, szívesen várjuk a te észrevételeidet is. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-05-13 09:03:260+#1Szia itt smiley Biztosan írnak majd neked az oldal adminjai, de addig is : majd a rajzod körül-ről tedd el a sálakat, a ceruzákat, és úgy fotózd be csak a munkádat, szépen körbevágva smiley , hiszen azt szeretném látni, mert szépek a színek, a stílusról meg az anatómiáról pedig biztosan írnak a grafitosok és a színesceruzások smiley

Sok szép színes alkotást kívánok neked még ! smiley
Pont, mert nekem nagyon tetszik a két színű szem smiley
Ilcsi

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]