: EgyLeány

Nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni, de az itt látható GoT-os rajzok közül (asszem eddig 4) a khaleesinek és ennek (meg Tommennek) nem vettem alapul arcot/mozdulatot semmilyen képről.

Kettejük közül talán a Daenerys felismerhetőbb, és kevésbé inkorrekt anatómiailag, viszont ha a maradékot vesszük, egész elfogadhatóan diznisre sikerültek.

Kivétel ezek alól Melisandre. Ő is még a vállalható kategóriába csúszik, viszont nála néztem képeket is.

Ugyanakkor ottvan Sansa @ margaery, akikhez konkrétan kerestem képet és valahogy nagyon nemigazánja.

A Havasjont szerintem nem dobtam fel, ő meg az a fajta kivétel, akihez nem használtam képet. Később rákerestem, mikor javíttgattam támpontnak és kiderült, én tudat alatt egy az egyben "lemásoltam" tulajdonképpen egy neten található képet róla.

Nem könnyű manapság eredetinek lenni. Mindegy is, mert ő sem lett igazán diznis ezért javítandó. Ahogy a khaleesin, tommen-en és melisandrén kívül mindegyik.

Pacsi.


Címkék: , , , ,

608 megtekintés
1 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Syraliss[offline]

Syraliss

2017-10-26 09:11:020+#3Köszönöm!

Valóban, de a Diznishez hasonló hercegnők is gyakran nagyon fejnehezek és kettétörnek derékban az első szellőtől. smiley
A farkaskölyök

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2017-10-21 07:37:201+#2Nem vagyok otthon az anatómiában (egyszer kétszer említettem már, de még fogom is) de a dereka nem túl vékony szegénynek?
Eddig ez a géjm of szrónzos képed tetszik a legjobban, mert itt több látszik a karakterből. A póz is jó meg a karakter harciasságát is kihangsúlyozza... amit gondolom a későbbi évadokban láthattam volna, ha nem adom fel a sorozat nézését.

Syraliss[offline]

Syraliss

2017-10-19 20:22:510+#1már én sem tudom, mit akartam a leírásban írni. Talán valami olyasmit, hogy a tapasztalatok alapján inkább NEM volt kifizetődő, amikor képeket kerestem az adott karakterről. Amiről nem tudom eldönteni, hogy ez nekem most jó-e.
A farkaskölyök

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]