: Elf arckép



Címkék: ,

677 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

SzabóViktor[offline]

SzabóViktor

2017-12-23 12:13:080+#2Válasz a #1 kommentreköszönöm az észrevételeket smiley

Más is mondta már, hogy hasonlít rám, de nem, itt nem használtam referenciát az archoz, csak a hajhoz vettem elő egy képet Thranduil-ról. De való igaz, még gyakorolni kell. A kivágással meggyűlt a bajom - igazából többet meg kellett volna rajzolnom mellkasából, hogy egy rendes állókép lehessen, de már nem volt kedvem többet vesződni ezzel a darabbal. Gyakran nem tervezem meg előre a rajzaimat, csak elkezdem, és csak addig rajzolom, amíg a komfortzónámon belül vagyok smiley Inkább csak egy technikai demonstrációnak nevezném ezt a munkámat, mint egy teljes értékű alkotásnak. Igyekszem mostmár odafigyelni, hogy kontextusa is legyen a rajzaimnak.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2017-12-22 12:16:431+#1Jópofa portré lett! A tündeség megvan. smiley Tetszik a tónusozás megint: kidolgozott, de mégsem egyszerre, ami megadja a festmény szerűséget, és ez nagyon király.
Néhány észrevétel: a haj már-már túlságosan szabályos, még egy fél óránként fésülködő elfhez képest is.
A kivágás nagyon furcsa. Van egy olyan "szabály", hogy a portré alany arca mindig legyen középen, de ez az ilyen jellegű alkotásoknál már nem egy életképes szabály. Fent a teret nagyon soknak érzem, és növeli azt a merevséget is, amit maga a póz is mutat.
A fények egyébként nagyon jók az arcon, és az anatómia is nagyon szépen rendben van. Kicsit amúgy hasonlít rád, csak nem tükörből néztél referenciát? smiley

Szóval: tetszik és ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]