: A rózsa

Egy újabb tetoválással rukkoltam elő smiley

[ https://scontent.fbud1-1.… ]
Címkék: ,

1081 megtekintés
3 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

vorosritty[offline]

vorosritty

2016-10-24 20:11:190+#4Válasz a #3 kommentreAkkor meg is van, hogy hol kéne javítani a dolgon. Rajzold meg előre a mintát! Akkor nem menet közben kell kitalálnod, hogy mi-hova kerüljön. A rajzot van időd megcsinálni,formálni, mert nem ficánkol a kezed alatt, mint egy élő ember, nem mellesleg a papír nem bírja rosszabbul, ha sok időt dolgozol rajta. Szóval érdemes előre egy olyan tervet csinálnod, ami önmagában is működik.
A kontúrozást pedig gyakorolhatod disznóbőrön. (tudom, az árnyékolás/színátmenet nem egészen úgy működik rajta, mint az élő ember bőrön, de a vonalakhoz tökéletes)
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

szakall[offline]

szakall

2016-10-24 19:37:590+#3Válasz a #2 kommentrehttps://scontent.fbud1-1.…
Remélem itt látható a referencia. A rózsa fejnek csak a kontúrja volt meg rajzként,
https://scontent.fbud1-1.…
A szárát, stencil papírra rajzoltam csak fel. A fekete részek a szárban, ki nem nyílott bimbók lennének, Az érdekes vonal a sziromban, az a szirom pereme lett volna de az üresnek szánt rész is satírozásra került. Az egyenes vonal vezetést gyakorlom minél többet, de az árnyékolás az amit közel fél éve kezdtem el.

vorosritty[offline]

vorosritty

2016-10-24 16:29:221+#2Valamiért a referenciát nem tudom megnézni (URL signature expired), ha kommentbe be tudnád szúrni, azt megköszönném.
A referenciától függetlenül azért van pár dolog, amire rá kéne feküdni, a legfeltűnőbb a kontúrok egyeletlensége. Sok helyen meg van terülve vagy dupla, ezáltal vastagabb, mint máshol, a jobb oldali levél csúcsánál pedig nem érnek össze. Ezt sok gyakorlással, egyszerű vonalak/geometrikus ábrák/betűk másolásával lehet tökéletesíteni.
A bal oldalon az egyik sziromban van egy fekete vonal, ami számomra értelmezhetetlen. Ami még feltűnő, az a vastag szárból kinövő vékonyabb szárak, amik full feketék, teljesen elütnek az összes többi résztől.
A rózsa fején belüli árnyékolás egész jó, de a bimbónál és a leveleknél/szárnál ez nincs meg.
Készült róla rajz mielőtt feltetováltad?
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

yetikr[offline]

yetikr

2016-10-17 18:54:010+#1Hát a referenciánál sokkal jobb, ízlésesebb!
yetikr

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]