: Tavaszi szélben

Ez a 100*80 cm nagyságú akril festményem szintén feszített vászonra készült egy angol megrendelőnek, egyedi kívánság alapján.

Címkék: , , , , ,

489 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Szalánczi[offline]

Szalánczi

2019-02-03 18:28:310+#2Válasz a #1 kommentreSzia! Nagyon szépen köszönöm a kommented, szavazatod és értékelésed smiley igen, teljesen igazad van, hogy térben, illetve a művésszel lefotózva jönnek ki legjobban a kép méretei. Ezért is töltöttem fel az első képem íly módon smiley külföldi oldalakon általában ezt külön kérik, de mivel itt más a szabály, így természetesen az ember betartja. A színei, igen a fotózás nem adja vissza, mert valójában elég élénk színeket használtam.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm az elemzésed! smiley

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-02-03 08:28:040+#1Igazán tavaszi- fantasy festés smiley Élőben biztosan élénkebbek a színek, a tónusok markánsabbak, picit az én szememnek homályos a kép, de hát a méret sem pici, nem könnyű befotózni ... és megint érzem, amit mindig leírok, ha érzem smiley , hogy egy ekkora, vagy bármekkora alkotás a térben látva kezd el élni nekem ...Tudom, ide csak a képeket hozzuk ( nincs ezzel baj smiley , és próbáljuk elképzelni térben...hm, off kicsit, de a múlt hetekben lehetőségem volt pár képemet egy baromi tágas, magas színházterem falára fellógatni smiley ..hát, totál másképpen hatottak, alig ismertem fel őket, pedig én festéseim voltak... szinte elvesztek smiley , otthon pedig nem, itt felhozva és befotózva pedig teljesen más a hatás... na de nem off tovább, szép munka, biztosan örült a megrendelő, és szép hangulatot kapott a képed által smiley
Pont smiley
Ilcsi

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]