: Gyermekkorom karácsonya 2

Emberke javaslatát figyelembe véve elkezdtem kicsiben újrafirkálgatni a szemet, majd más módszerrel be is fejeztem, hát ilyen lett. Kicsit kisebb mint A5, tűfilcek, ecsetfilcek meg egy kis fehér zselés toll segített hozzá.

[ - ]
Címkék: , , , ,

Gyermekkorom Karácsonya822 megtekintés
2 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2018-12-30 11:26:190+#3Tetszik az ötlet smiley , az pedig mégjobban, hogy milyen klassz érzés, ha a gyerekünk szemében láthatunk egy ilyen visszahozhatatlan pillanatot smiley Nekem ez a rajzod egy történet is, igazán karácsonyos emlékezés smiley
Pont smiley
Ilcsi

tajtizsolt[offline]

tajtizsolt

2018-12-29 12:09:030+#2Válasz a #1 kommentreEgy A5ös lapnál kicsit kisebb. A másikon is újrarajzolhattam volna éppen, de azt már nem volt kedvem piszkálni. Legalább kipróbáltam más eszközökkel is.

emberke[offline]

emberke

2018-12-29 11:55:160+#1Igen. Erre gondoltam. A fehér résznek kicsit a golyó jellege elvész. Amúgy örülök, hogy foglalkoztál vele. Mekkora a kép mérete?

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]