: Kontraposzt

Megpróbálkoztam a kihívással, valóban kihívás volt, emlékeztetett is rá hogy nem értek az anatómiához. Ennek köszönhetően újra elhatároztam hogy elkezdem tanulni, gyakorolni a dolgot, remélem tovább jutok mint korábban smiley
Úgy gondoltam hogy többet tudok tanulni a kihívásból, ha nem egy alakot dogozok ki nagyon, hanem inkább többet kevésbé. A3-as lapra rajzoltam.

[ https://unsplash.com/phot… https://www.deviantart.co… https://www.deviantart.co… https://www.deviantart.co… ]
Címkék: , , , , ,

1030 megtekintés
2 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-08-13 04:26:140+#3Ahhoz képest amit írsz, szerintem is jól teljesítetted a kihívást! Tetszik, hogy ezen nem lelombozódtál, hanem a többet kevésbé alapon mégis megoldottad!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

tajtizsolt[offline]

tajtizsolt

2019-08-11 12:35:190+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm, tényleg jó gyakorlás volt. smiley 5 perc alatt még nem sok mindent tudok összehozni, főleg nem olyat, amit meg is mutatnék.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-08-02 08:28:590+#1Na, te aztán jól odatetted ezt a kihívást! smiley Ez tutira jó gyakorlás volt, hogy a kontraposzt megmaradjon.

A gondolat megfelelő, a többet kevesebb részlettel valóban a jó módszer gyakorlásra. Én még ennél egyszerűbben is szoktam rajzolni, sokszor csak 5 percet szánva egy-egy pózra.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    3 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]