: Ázsiai Lány - szín tanulmány

Még mindig a színekkel vesződöm. smiley Tetszik ez a pop stílus, gondoltam festek ilyeneket is. Igen egyedi a színkezelés az ilyen portrék esetén, máshogy működnek a színreflexek is.

Ennél a festménynél nem volt cél a hasonlóság vagy realizmus.
Inkább csak festettem, ahogy épp kedvem volt. smiley

[ https://www.deviantart.co… ]
Címkék: , , ,

737 megtekintés
6 szavazat
6 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Gonlasz[offline]

Gonlasz

2019-04-26 21:51:140+#6Csuda jó lett. smiley

emberke[offline]

emberke

2019-04-26 15:04:080+#5Jobb, mint az eredeti. Ha jól látom, akkor kisebbre vetted a szájat, és nagyobbra a szemet. Ebben a kultúrában ezt tartják szépnek. Ha jól gondolom.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-04-23 10:58:370+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm! smiley
A stílus nekem is új, főként fotózásban él, és sokszor zenészeket szoktak ilyen módon megörökíteni. A lényege igen egyszerű: szemből vakuznak rá a portréalanyokra, így teremtve éles árnyékokat, intenzív színeket. Ami egyébként a fotózásban (vagy más művészeti technikában) egy nem túl elfogadott megoldás, mert a formák "kilapulnak" a szemből érkező fények miatt, szóval ezért is nehéz jót alkotni vele, hogy ne legyen "hibás".

Itt főként a színkezelés volt a cél, az pedig, hogy hová szeretnék eljutni, még számomra is kicsit kérdéses. smiley Az biztos, hogy szeretném jobban érteni a formákat, színeket, és szebb, egyszerűbb vagy gyorsabb ábrázolás módot fejleszteni. Kicsit ezt nehéz gyakorolni, mert naponta kéne, de erre sajnos nem jut idő, így csak heti 2-3 alkalommal tudok néhány órácskát skiccelgetni.

Köszönöm! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-04-16 12:11:190+#3Olyan nem jó, h lövésem sincs a technikához, amiben dolgozol, és így nehéz kommentelni...Csak néző lehetek, aki azt mondja : tetszik a lány arckifejezése, olyan éppen meghökkenek valamitől nézés smiley , tetszenek a színek, és persze utána olvasok ennek a stílusnak, hogy legalább ezt értsem smiley

De gondolom nem ez a lényeg a kommentekben, csak nem tudom, hogy meddig - hová szeretnél eljutni, hiszen azt olvasom, hogy sok a hiányosságod, meg sokat kell még gyakorolnod... Biztosan lesz majd olyan alkotásod is, amivel elégedett leszel ebben a stílusban is, hiszen kitartó vagy, de nagyon smiley

Addig is nekem tetszik smiley , és én már látok benne Thubos jegyeket smiley , vagyis bármit raksz fel, ide vagy amoda, nem kell megnéznem - nem is látom mindig smiley - az alkotót, tudom, hogy a tiéd, és ez szerintem már jó smiley

Pont már ment smiley
Ilcsi

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-04-16 11:42:520+#2Válasz a #1 kommentreGondoltam már rá, hogy csinálni kéne, de úgy érzem, hogy az még nem a következő lépés. Sok minden van előtte, amit gyakorolnom kell. Másrészt viszont amikor direkte cartoon stílust célzok meg, akkor arconként kicsit eltérő stílusban rajzolok. Úgy vélem, hogy ha kitartóan csinálom az olyan gyakorlást, egy idő után kialakul a saját stílusom ebben is, de még sajnos sok hiányosságom van.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-04-14 17:18:390+#1Olyat csináltál már, hogy egy portrét festettél meg több nagyon eltérő stílusban? smiley
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]