: Hegy és tó - matte painting

Mint tudjátok, nagyon szeretem Psdelux képeit, és már régóta gondolkodtam azon, hogy kipróbálom a techikát, amit használ. Hát, tőlem csak ennyi tellett, de sokat tanultam belőle legalább... Igazán érdekes így alkotni! Nem biztos, hogy lesz következű darab tőlem, majd elválik...

Rengeteg fotót használtam fel innen-onnan darabjaiban, legalább 10-et. Ezért nincs referencia boxban semmi.

Címkék: , , ,

936 megtekintés
7 szavazat
9 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Szabina159[offline]

Szabina159

2014-08-06 18:54:460+#9Azta!! Ez de gyönyörű.!! smiley

vorosritty[offline]

vorosritty

2014-07-27 09:29:590+#8Mi a problémád vele? Szerintem kitt ku*a jó! A stílus nagyon adja, de nagyon más, mint az, amiben eddig dolgoztál, persze, hogy ugyanazokat az elemeket hiányolod benne, amiket abba beleteszel. nekem legalábbis tetszik, hogy látok egy egész képet, aztán észrevenni, hogy nagy geometrikus darabok alkotják, amik első pillanatban fel sem tűnnek.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Andus[offline]

Andus

2014-07-25 12:09:500+#7Válasz a #5 kommentreA szétesettséget úgy értem, hogy a tó nagy mélységet ad. A víztükör hatalmasnak hat. Látni, mennyire messze a házikó, az emberek ...a fákat is szépen megsüti a nap, keletkeznek árnyékok. A hegy viszont nekem erre merőleges síkkságnak mutatkozik. Mint egy lap, ami "csak úgy" ott van smiley Ráadásul a felhők sincsenek vele semmiképpen összekötve. (A hegy tövében már burjánzik a természet, élénk zöldek a fák ...és a hegy, nem sokkal mogöttük havas -> magas -> keletkezhetnek ott felhők smiley ...khm, vagy csak én gondolom túl smiley )

Ám igen, nem kell mindennek realisztikusnak lennie smiley De mivel Tőled már megszoktuk, meglepő az ilyen más világú kép. smiley
Nem értem, miért ez az utolsó ilyen képed. Mégis miért? smiley Zhenia mondatát én is osztom, mely szerint: "ne add fel, légyszike" smiley
"...fej mellé az ész, kell az is, hogy láss és ne csak nézz..." R

Zhenia[offline]

Zhenia

2014-07-25 09:27:380+#6Én meg azt mondom ne add ezt fel. LÉCCIIIIKEEE smiley
Nem realisztikus mindenhol, ugye tőled meg már megszokták ezt a fajta precizitást. Ez olyan érzelemből, mókából való alkotásnak látszik. Szeretted festeni? Mert akkor szerintem ez lehetne egy "pihentető" irányzat neked. A víztükör és a víz fodrozódása nagyon szép. A fák olajfestménybe illőek. A hegy megformálása miatt és a színhatástól pedig meseszerű az egész. Mint egy rajzfilm jelenete.
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-07-25 09:22:410+#5Válasz a #3 kommentreHát, azt hiszem igazatok van! smiley De amikor meg árnyalni kezdtem, akkor meg nekem nem tetszett, elveszett az a feeling, amire vadásztam... Ha nem realizmus, akkor talán nem egészen baj, hogy i van lapítva, nincs ott az erős önárnyék. A szétesettséget per pill nem látom, de ha ti észrevettétek, akkor biztos ott van. Asszem, ezért is marad ez az utolsó ilyen jellegű képem. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-07-25 09:18:440+#4Válasz a #1 kommentreKöszönöm, nagyon kedves vagy! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Andus[offline]

Andus

2014-07-25 01:29:030+#3Igen, én is egyetértek Emberkével smiley A hegy olyannak látszódik, mintha csak odalenne ragasztva egy kivágott újságpapír (metaforikus értelemben ez jutott eszembe smiley ). A térbeliséget én is hiányolom. Picit emiatt talán szétesik a kép.
Viszont a kép alsó harmada a Tőled megszokott precizitással van tele. Csónakáznak. Tetszik smiley
"...fej mellé az ész, kell az is, hogy láss és ne csak nézz..." R

emberke[offline]

emberke

2014-07-24 21:12:400+#2Remélem nem spirázom túl, meg lesz értelme, amit írok. smiley
Szerintem a hegyek síkba vannak feszítve. Nem nagyon vannak árnyékok. Olyan, mintha minden oldalról ugyanúgy világítaná meg a nap. A hó ugyanolyan színű mindenütt.

psdelux[offline]

psdelux

2014-07-24 17:11:580+#1Pedig lehetne következő darab!!!! +1 !!!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]