: Western város

Karácsonykor kezdtem el a várost szerkeszteni, rengeteg munkaóra van benne. Már régen terveztem, hogy elkészítem, most sikerült rá időt szakítani.

[ kép:http://imgc.allpostersima… ]
Címkék: , , , ,

1026 megtekintés
1 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Carpainter[offline]

Carpainter

2017-03-23 00:52:340+#4Jó munka, szívesen megnézném közelebbről!

Imádom a klasszikus Lucky Luke -ot... Apám képregény gyűjteményében bukkantam rá még kiskoromban, és két éjszaka alatt át is rágtam maga rajta.

Ismered a Sketchfab nevezetű oldalt?
Az az érdekessége, hogy a 3D-ben megalkotott modelljeidet, scene-eidet fel tudod tölteni, és miután beállítottad, meg tudod osztani, akár embed -elni is honlapokra, Twitter/facebook post-okra.
Ha Blenderben alkotsz, fel tudod tölteni a .blend file-t.

Én magam sokat használom, többek között munkához is, mivel a munkáltató kényelmesen megtudja nézni a modellt anélkül, hogy le kéne töltenie.

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2017-03-16 17:51:490+#3Még 2001ben volt egy Sheep dog and wolf című játék, ami akkoriban (juj de öreg vagyok, hogy még ilyenekkel játszottam) fantasztikusan oldotta meg a rajzfilmes grafikát. Ugye a kor miatt nem tudtak sok poligont használni, viszont ők a formákkal zseniálisan játszottak.
https://youtu.be/byfTYHOP…
Szerintem nézz bele, hátha segít, ha megint valami hasonló képen töröd a fejed. smiley

Vajjéhó[offline]

Vajjéhó

2017-03-15 19:53:220+#2Válasz a #1 kommentreKiszúrtad a két legfontosabb dolgot (alacsony poligonszám-rajzfilmes textúra)még annyit fűznék hozzá, hogy szándékosan nem tettem élsimítást az íves felületekre, hogy a textúra jobban kivehető legyen, emiatt viszont a megvilágításon is változtatnom kellett az eddigi képekhez képest. Lehet emiatt is más a térérzet.Örülök, hogy így látod, köszönöm! smiley
Nem vagyok jobb agyféltekés rajzoló, nekem mind a kettő megvan :D

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2017-03-15 19:16:010+#1A kevés poligon meg a rajzfilmes textúra szerintem remek kombináció. smiley

Ennél a képnél a szerintem a teret remekül eltaláltad. Volt az a másik lucky luke-os képed, ahol a sivatag közepén zongorázott a ló.
Ott én nagyon szűknek éreztem a teret. Valószínűleg a sok videójáték miatt szúrtam ki rögtön, hogy a zongora végénél már csak egy sivatag képes fal volt. És emiatt olyan kicsinek, szűknek tűnt minden. De itt nem. smiley

Ment a pont. (és egy kicsit körbenéztem a képen, hátha a háttérbe el van dugva egy Inspiratio. smiley )

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]