: Gennady

2017; Nikon D5600
ISO-640
1/1250s
Utómunka Lightroomban és Photoshopban

Első értelmesnek mondható portré a macskánkról. Szeretnék még csinálni róla, még ennél is jobb képet, de az egyedül nem fog menni. smiley
Kilókenyér a kenyeres képemnél szóvá tette, hogy inkább a bundás állatról nézne képet, hát most itt van.

Címkék: , ,

776 megtekintés
2 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

vorosritty[offline]

vorosritty

2017-10-16 11:24:270+#4Válasz a #2 kommentreNem hát, eredetileg egy fekete drapéria volt mögötte, de akkor az istennek sem akart jó helyen lenni, vagy ha igen, akkor a seggét mutatta. Gondoltam napolom a dolgot, már elcsomagoltam a drapériát, mire a megfelelő helyre posztolt le a megfelelő irányba (nagyjából).
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

vorosritty[offline]

vorosritty

2017-10-16 11:22:490+#3Válasz a #1 kommentreÚgy érzem, csak azért gondolod jobbnak, mert a cica téma közelebb áll hozzád. De vajon fotózás szempontjából is jobb?
Áh, nem kellett játék (bár a jövőben készülő képhez fogunk használni a jó eredmény érdekében), csak odatettem a széket és ez a minden lében kanál már rajta is volt, úgy nézett körbe. smiley
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Zhenia[offline]

Zhenia

2017-10-15 22:17:590+#2Fene a pofáját mennyire szép! smiley smiley gondolom nem volt végig túl együttműködő smiley (én csak az enyémekből indulok ki smiley )
kép:https://i.pinimg.com/736x…
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2017-10-15 17:36:510+#1Tyűha, odatetted magad ennél az inktoberes kihívásnál. smiley

Mindegy, béna poént félre téve, ez a kép tényleg jobb mint egy penészes kenyér. Az sem volt rossz. smiley De ez jobb. Gondolom valami kis szőrös macskajátékkal csaltátok felfelé a macska figyelmét, hogy jó kép készüljön róla. smiley

Én egyszer azt csináltam, hogy a kamera optikájának (vagy minek hívják azt a nagy sörözdoboz izét a lencsével a belsejében) a tetejére tettem a qtya jutoalom falatkáját és remek képet csináltam róla.... csak kegyetlen homályos lett, így a kukában landolt az a kép.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]