: Marika portré

2019; kb A3
HB, 3B, 6B grafit

[ -élő modell- ]
Címkék: , , , ,

564 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-04-14 16:31:150+#2Válasz a #1 kommentreIgaz, ref kép nélkül az összehasonlítás nem megy olyan részletek esetén, hogy milyenek az arc arányai. (nem magam mentésére, de az illetőnek tényleg ennyire közel van az orra és a szája egymáshoz)
Az áll alatti fényesség balról abból adódik, hogy abból az irányból világította meg egy reflektor, az alatta lévő határozott vonalú sötét rész egy rá vetülő árnyék.
A jobb oldali "fény" valóban kiemelésre szolgált, bár lehet egy lehelettel sötétebb tónusban is ellátta volna feladatát.
Köszönöm a kommentet, jól esik a visszajelzés!
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

emberke[offline]

emberke

2019-04-08 11:55:220+#1Referencia nélkül nehéz bármit is mondani, mert vannak különbségek (pl. a száj fentebb van, az áll nagyobb), amik testi adottságok. Így csak körülbelül lehet mondani, hogy embernek néz ki, és jók a tónusok. Az áll alatt nem értem azt a fényességet balról. Az arc jobb oldalán azt a fénycsíkot nem értem, mert balról jön a fény. Ki is lehet emelni így a sötétből. Elgondolkodtató...
De amúgy nagyon tetszik. Lendületes. És igazinak látszik.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]