: Mermay

2020; aquarell
Kicsit későn került szemem elé, hogy van egy ilyen mermay nevű kihívás, ami a mermaid és a may szavak összevonásából ered. Miután megrajzoltam a magam májusi sellőjét, csak akkor láttam, hogy ebben a kihívásban is ugyanúgy vannak napra adott témák, mint az inktoberben. Sebaj, kezdésnek egy sellő legyen elég. smiley

Alapvetően én úgy szeretem a kontúros rajzaimat készíteni, hogy a vázlatolás után a körvonalakat megrajzolom és utána színezek. Ennél a választott technika miatt fordítva csináltam, előbb színeztem és csak aztán kontúroztam.

Nem tudtam eldönteni, hogy tegyek e még bele több részletet, vastagítsak e meg vonalakat, de inkább így, ilyen egyszerűre hagytam. Kíváncsi leszek, hogy ha majd később, új szemmel nézek rá, akkor is szeretném e tovább dolgozni.

Címkék: , , ,

518 megtekintés
2 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

hana[offline]

hana

2020-05-30 13:25:280+#3Válasz a #2 kommentreIgen nagyon jól össze áll ez a kombó smiley a sótól szép kristályos lesz a kép így feketén meg jobban átjön smiley
Csak így tovább! smiley

vorosritty[offline]

vorosritty

2020-05-30 11:32:410+#2Válasz a #1 kommentreKöszi!
Ezt a nagyon fekete hátterezést ki akartam próbálni rég, ehhez tök jól jött. Illetve a sószórásos effektet is letesztelhettem.
Miközben színeztem, jöttem csak rá, hogy ezt a színösszeállítást már használtam nagyon régen csikóhalnál. smiley (úgy látszik nagyon működik ez a kombó)
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

hana[offline]

hana

2020-05-29 15:36:200+#1Szerintem így vekony vonallal is nagyon jó, de elképzeltem itt ott vastagabb vonallal és ugy is klasszul nézne ki smiley
Az uszony rész kifejezetten tetszik a szinek is jól harmonizálnak ahogy azt egy sellőhöz el lehet képzelni smiley a háttér jó választas volt szépen ki emeli a sellőt.
Szóval ment a szív! smiley

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]