: Idris



Címkék: , ,

520 megtekintés
1 szavazat
1 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[online]

Thubakabra

2018-10-24 09:20:560+#1Nem egy könnyű téma! smiley Kitalálni egy új anatómiát sokszor nehéz. Itt most csak az a fura, hogy a két mellső láb nagyon egymásban van. Ez azt eredményezni, hogy mindig letapossa saját magát, szóval funkcionalitásban nincs értelme. Ráadásul az izmok nem férnek el egymás mellett a lábak felső részein. Érdemes lett volna a mellső részt kicsit nyújtani, és átgondolni kicsit, hogyan lenne érdemes a második lábat betenni, milyen plusz izmokat kéne berakni, ha már a második párnak a szügy nem nyújt segítséget.
Lovaknál a farkok-tőnek vékonyabbnak kell lennie, hogy tudja a saját testét csapkodni vele, amikor bogarak szállnak rá, szóval az a vastagítás is kicsit funkció nélküli.
Tudom, hogy kitalált lény, de azoknál is át kell gondolni a felépítést, hogy "hihető" legyen. Ezért érdemes átgondolni az egyes izmok működését is, mi-mit csinál, mert így könnyebb hozzátervezni extrákat. smiley

A szemek tetszenek, és az is, ahogy megoldottan a színeket és fényeket a testén, igazán realisztikus hatást kölcsönöz neki. JÓ nézni ezeket az alkotásokat, szóval remélem, hogy sokat hozol még nekünk. smiley

+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

3 / 1865 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]