: Bania, a Pokoli Futár

Hellóka mindenkinek! Végre itt vagyok megint egy rajzzal. Elhiszitek? Mert én nem nagyon. smiley

Na, mindegy. Már egy ideje gondolkoztam rajta, hogy kiszeretném próbálni az akvarellt, úgyhogy nemrégiben vettem egy akvarell szettet meg akvarell papírt és íme az első próbálkozásom. Nem mondhatnám, hogy elégedett vagyok vele.

Mivel tudom magamról, hogy nem vagyok jó a festésben, így valami olyan képet szerettem volna csinálni, amiért nem kár. Úgyhogy úgy gondoltam, hogy itt az ideje végre egy fanartot készíteni egy manhwából, amit nagyon szeretek. Ez pedig a Bania, a pokoli futár. Ezt a képet a 2. kötet fedlapján láthatjátok. Azoknak pedig, akik ismerik a képet: igen, direkt hagytam le a gekkót, a bal karjáról, nem akartam még azzal is bonyolítani a helyzetemet. Nem volt egyszerű meló. Tele van a kép részletekkel, nekem meg pont ezt kellett választanom. smiley Mindegy, már egy ideje úgyis terveztem, hogy lerajzolom ezt a képet, most végre odáig is eljutottam.

Először lerajzoltam a képet, majd fénydoboz segítségével átmásoltam egy akvarell papírra, aztán neki estem a színkeverésnek és a festésnek. Ez lett az eredmény. A kép nagyjából 9-10 óráig tartott, úgy mindenestül együtt, megrajzolástól a festés befejeztéig.

Kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá. Tudom, hogy sok helyen kimentem, meg kifolyt a festék a határokon... smiley ezt nagyon sajnálom. smiley

Köszönöm! smiley


Karakter (C) Kim Young-Oh, Hell's angel Delivery Man, Banya

769 megtekintés
5 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Xtea[offline]

Xtea

2011-05-16 12:42:580+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen Tub! Köszönöm, hogy írtál véleményt. Ezekszerint akkor nem vok reménytelen eset. smiley
Hát gondolkoztam, hogy rajzoljam-e meg a körvonalat tollal, de féltem, hogy elrontom vele, így inkább így hagytam...
köszi szépen! smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2011-05-11 12:13:300+#1Szerintem elsőre egyáltalán nem rossz! Kicsit darabos, az igazi, de ezt gyakorlással biztosan ki lehet küszöbölni - vagy akár azzal, hogy a kép megszáradása után felrajzolsz egy lineart-ot is rá smiley A színei nekem nagyon tetszenek, remélem, hogy csinálsz még ilyeneket! smiley Sok sikert!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1820 tag online

4 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]