: Marko Gwynbleidd Saaresto

Iiiigen, emberünk megihletett az utóbbi időben. smiley

Nos mivel imádom a Witcher-t és kiderült, hogy ők is. Ennek meg kellett történni.. smiley

A referencia egy nagyjából alapot biztosított, plusz számtalan kép Geraltról (eredeti karakter) meg a medálról. A kéz.. meh.. olyan amilyen, de ennél már csak rosszabb lenne ha piszkálom. Azért jó móka volt.

KB 25x35 cm, akril, feszített vászon.

[ https://cdn.shopify.com/s… ]
Címkék: , , , ,

947 megtekintés
5 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Zhenia[offline]

Zhenia

2019-08-12 11:21:530+#3Válasz a #2 kommentreHuuu köszönöm ezt a sok mindent! Sokat segít.
KB egy hetet mazsikáztam vele smiley
Igen készült pár skicc, és sokat variáltam vele a vásznon is. Valahogy mégsem úgy jött össze. smiley Mindenképpen csinálok még ilyeneket! Egyrészt élvezem, másrészt nagyon jó gyakorlás (főleg azok fejlesztésére amiket írtál!)
Szóval köszönöm még egyszer!
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-08-12 09:38:310+#2Az ötlet nekem nagyon tetszik! A kompozíció és a ruha okán fura póz már rejteget hiányosságokat. A neki jobb vállát nagyon előrefestetted, ami azt eredményezi, mintha pulykaszerűen behúzná a nyakát. A referenciádon a póznál hátramegy a váll, szóval a váll páncélzat nyakvédő része oldalról, fej által nagyban takarva kéne látszódjék. A kompozíció esetén így a homlok kivágás nem lett sikeres; ez a majdnem hajhatár, de mégsem. A referencián ez úgy van megoldva, hogy rövidebb az a rész, illetve fordul is a fej, ami egy plusz dinamikát ad a póznak is.
Nem tudom, mennyire készítesz skicceket a festmény elkészítése előtt (papíron vagy digitálisan), de mindenképp készíts néhányat, hogy lásd, mit kéne a vásznon. Én csináltam már olyat is, hogy fogtam a referenciát, és arra festettem rá digitálisan, hogy elkészítsem a referenciát az alkotáshoz.

Összességében ez amúgy egy érdekes munka, ami elképesztő sok időt igényelhetett. Szerintem a kéz szuper lett, illetve a textúrákat is jól oldottad meg. A medál nagyon tetszik. smiley

Remélem, hogy megőrzöd a lendületedet! Kíváncsian várom a következő alkotást. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-08-08 11:00:030+#1Itt is, ott is nagyon bejövős festmény, olyan igazán festmény, szépen összeraktad a figurát smiley Az anatómiához majd írnak mások, az én szememnek tetszenek a részletek, és az elképzelés smiley
Pont már ment smiley
Ilcsi

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]