: LindseySCímkék: , ,

132 megtekintés
7 szavazat
8 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

zsoolt[offline]

zsoolt

2019-02-01 00:59:150+#8Válasz a #6 kommentreIgen, lehetne finomítgatni amíg meg nem szólal smiley rétegről rétegre. (Na de nem ez a cél. Arra ott a fotó) Rétegeket mint (jó) lehetőség mielőtt rászoknék próbálom mellőzni. Egy lapon szeretném megvalósítani amit elkezdtem és hát jó lenne ha digitálisan is át élné az ember azt az élményt amit mondjuk egy olaj festésnél tapasztal.

zsoolt[offline]

zsoolt

2019-02-01 00:43:120+#7Válasz a #5 kommentreA technikárol én sem tudnák sokat írni, ebben még nagyon kezdő vagyok. Alig pár hónapja kezdtem egérrel rajzolgatni, és kb egy hónapja táblázok. Őszintén be kell valljam egérrel sokkal izgalmasabb volt. Igaz jóval több időt is emésztett fel, de végül is pont azért kezdtem ismét rajzolgatni mert az akad. Terv szerint hozom a képeket előbb utóbb talán magamat is.

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-02-01 00:35:030+#6Az első gondolatomat osztanám meg, ami az volna, hogy mivel digitális alkotás, így van róla adat, ami nyilván mentett formátumban bármikor rendelkezésre állhat. Annyiból jobb eset mint az "analóg" rajz, hogy dolgozhatsz rétegekkel, és van rá mód, hogy igaz több idővel, de tudj rajta finomítani ha szükséges anélkül hogy nagyon belerondítanál, ugye ez egy ceruza rajz esetén már nehezebb feladat. Egyébként szerintem szép munka!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-01-31 11:52:030+#5A technikához nem tudok írni, néző vagyok ismét smiley Nagyon jó látni a témákat, amiket hozol, én pedig szorgalmasan utána olvasok smiley
Várom a többi digitális festést, kíváncsi vagyok nagyon smiley
Pont smiley
Ilcsi

zsoolt[offline]

zsoolt

2019-01-30 17:54:310+#4Mindenképp javítani fogom.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2019-01-30 17:48:300+#3Válasz a #2 kommentreDehogynem, teljesen jó, hogy feltöltötted, így legalább hamarabb látod, merre kell még javítani. smiley
A vízszintes tükrözést mindenképp próbáld ki a szem javításánál, hogy a nekünk bal szeme kicsit lejjebb kerüljön. smiley

Azért látszik ám a sok munka, a gyorsaságot inkább értettem, hogy egész hamar készen lettél vele. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

zsoolt[offline]

zsoolt

2019-01-30 17:45:080+#2Gyorsnak nem mondanám. smiley Összességében valamivel több mint 10 órát öltem bele. Nagyon jól leírtad a hibáit, én is pont így látom. Köszi. Az a fránya bal szem, azt eredetileg lejjebb rajzoltam de ps adta lehetőségekkel feljebb csúsztattam. Nem kellett volna!? Illetve ugyan itt erősebb árnyékokat alkalmaztam, de mivel kevésbé látszott a szem így jobbnak láttam világosabb szín alkalmazását. Tükrözést ritkán alkalmazom (itt pl nem volt) smiley majd hozzászoktatom magam. Még a két kéz amit nagyon összezártam. Önmagában talán nem gond, de mint másolat ez figyelmetlenségre utal.

Vonjuk le a konzekvenciát: Nem kellett volna még feltöltenem.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2019-01-30 08:55:410+#1Na, egész gyorsan kész lettél vele! smiley A színek és a háttér nagyon tetszik, szépen kiegészítik egymást.
Számomra az arc az, amin lehetne még egy kicsit dolgozni; a nekünk bal szeme fel van csúszva, az arckifejezés pedig inkább unott. Érdemes néha horizontálisan tükrözni a képet, olyankor előjönnek ezek az elcsúszások. smiley Még talán annyi, hogy az arcvonások néhol túl erősek, főleg a száj körüli részen.
Ezen apróságokat leszámítva amúgy jó alkotás lett! Csak így tovább! smiley

+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1755 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]