: Merengő_5

Befejezve!
Rengeteget tudnék még vele szöszölni... Egérrel ez nagyon macerás.

Címkék: , , ,

143 megtekintés
4 szavazat
8 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

zsoolt[offline]

zsoolt

2018-11-07 17:40:430+#8Válasz a #7 kommentreSzép gondolat. smiley

Barnuska[online]

Barnuska

2018-11-07 10:19:040+#7Figyeltem végig, hogyan alakul a kép, mint ahogyan alakul a reggel felkelt fejem, olyan dél körül elfogadhatóvá smiley De nem tréfálok, ez csak úgy eszembe jutott... Igazán nagy gratula, hogy egérrel egy ilyen festés jött ki a kezeid közül, és a kitartásod szintén elismerésre méltó ! Bár én a digitális világban nem vagyok kompetens, de ha egérrel ez így ment, kell az a rajztábla, és várnám az alkotásaidat !

Sipy említette a hangulatot, én is csatlakozom ehhez, bennem is hasonló érzések zakatoltak végig...Egy nő, aki hont keres..remélem meg is leli !
Pont smiley
Ilcsi

zsoolt[offline]

zsoolt

2018-11-07 01:15:110+#6Válasz a #5 kommentreNa most mondom, h érdemes volt vele bajlódnom. Az eredeti elképzelés ami miatt a címet adtam az egy nagyon öreg, nagyon ráncos férfi lett volna. smiley Azt hittem uralni tudom a rajz eszközt de vonalak megtréfáltak elnőiesedtek. Sebaj gondoltam egy indián nő, az is jól mutat. A végére számomra elcsépelt lett az ötlet hisz ha beírod a keresőbe az indián szót millió találat jön fel. Ezzel szemben az ugyancsak nomád honfoglalóinkról .... Lehet nem hiteles, de ha "hangulatot ébresztett" akkor megérte! Köszönöm.

Sipy[offline]

Sipy

2018-11-06 22:13:480+#5Minden elismerésem, hogy egérrel ilyet tudtál alkotni! smiley
Nagyon tetszik a környezet a fenyvesekkel, és a lány arca, arckifejezése is.
A ruháról, az ékszerekről, illetve a tájról nekem a Honfoglalás kori idők
jutnak eszembe. Ilyen hangulatot ébresztett bennem ez a kép. +

zsoolt[offline]

zsoolt

2018-11-06 21:38:530+#4Valóban az ajkak túlzóak lettek. Elkészültem és feltöltöttem, ezzel elkövettem egy nagy hibámat. Várnom kellett volna egy napot, friss fejjel átnézni újra.
Köszönöm a hozzászólásod!

zsoolt[offline]

zsoolt

2018-11-06 21:29:310+#3Válasz a #1 kommentrePróbáltam nem csak a saját fejem után menni hanem figyelni a korábbi észrevételeitekre, ecset használat terén. A bőre az nekem sem tetszik lehet átfutok majd rajta egy puha ecsettel az sokat segítene rajta, most azt próbáltam hanyagolni.

Nézegetem a táblákat, hamarosan beleugrok egybe.

Köszönöm az észrevételeket.

Syraliss[offline]

Syraliss

2018-11-06 18:19:010+#2Egérrel?
Atyaúristen, van még mit tanulnom akkor (én táblázom)... :O
Tetszik, hogy ilyen részletgazdag és aprólékos. smiley
Ahogy Thubinak is, nekem is az ajkak tűntek fel, de ezt ő már leírta, meg az én szememnek ez annyira jelentéktelen részlet, hogy igazából még tetszik is, kihangsúlyozza az arc karakterisztikáját smiley
A farkaskölyök

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-11-06 09:11:360+#1Hát igen, egérrel nagyon macerás! smiley Van néhány dolog még, amit érdemes lenne javítani, de egérrel már nagyon nem lehet. Egyszer ki kéne próbálnod egy digitalizáló táblát, hogy milyen. Ha már ennyi időt beleteszel egy festménybe, szerintem megérné venni legalább egy olcsót. smiley
Szépen helyreállítottad egyébként, hogy az előtér éles legyen, szépen fókuszban van most a portréalany. A bőre lehetne kicsit letisztultabb, de ez tábla nélkül már nem lenne egyszerű, illetve ad egy kis pluszt talán a portréhoz. A száj lett kicsit furcsa: a felső ajak túlságosan letolul, így olyan, mintha a lány metszőfogai előreugranának.
A tájon még használtam volna egy enyhe levegőperspektívát, csak hogy a színekben is érdekesebb legyen, de egyébként nagyon jól oldottad meg a fenyvest, igazán megvan a hangulata és milyensége, ahogyan lennie kell.

Ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1743 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]