: _részlet_

Egy most készülő kép részletét szeretném megosztani, mert a legutóbbi véleményezésetek alapján ennél nagyon sokat gondoltam Rátok! Így készült a Föld smiley A kontinens csak úgy jött, a felhőket részben fejből (itt jöttök Ti <3 ) részben NASA-s fotókat vettem alapul smiley A Hold elég krumpli - még finomítok és természetesen majd ködök és csillagok.
Köszi a legutóbbi segítséget!

Címkék: , , ,

643 megtekintés
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Sipy[offline]

Sipy

2018-12-07 17:33:180+#6Valóban nagyon jó látni tőled ilyen folyamatban lévő képet. smiley
Még sosem festettem ilyet, de talán a föld árnyékának átmenetén
picit finomítanék, illetve picit több zöldet raknék a kontinensre.
Eddig is nagyon szép munka, és én is nagyon várom én is a végeredményt. smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-12-02 18:38:430+#5Nagyon izgalmas látni egy ilyen félkész verziót, nagyon várom a végeredményt! A felhőid határozottan jobbak lettek.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Zsuzs[offline]

Zsuzs

2018-12-02 17:00:500+#4Válasz a #2 kommentreDe aranyos vagy, köszönöm szépen!! smiley Igyekszem nem csalódást okozni smiley

Zsuzs[offline]

Zsuzs

2018-12-02 16:59:440+#3Válasz a #1 kommentreKöszönöm zsoolt, nagyon örülök! smiley Jól jött ki, hogy pont egy hasonlót készítek, így még frissek voltak a tanácsok smiley Igaz az sokkal közelebbi, nagyobb felhőkkel de majd lesz még olyan is. A homályos rész a rossz fókusz miatt lehet annyira szembeötlő, mert elég kis látószöggel fotóztam hogy a festmény többi része egyenlőre ne látszódjon smiley - de azért megvizsgálom. Jártam ám én is nálad és hát a digitális alkotáshoz nem igazán tudok hozzászólni de a "mig"-ért odalettem, azt én is kiakasztám egy jól látható helyre szívesen smiley smiley Nálam majd űrsikló van tervben smiley

Barnuska[offline]

Barnuska

2018-12-01 11:57:130+#2Ó, én írtam ide, de nem látom, na biztosan a netem épp akkor akadt le rólam smiley
Tanácsot nem nagyon tudok én adni, megoldod majd remekül, és irigylésre méltóan kozmikusan smiley A Föld már most is tetszik, várom a kész munkádat smiley
Ilcsi

zsoolt[offline]

zsoolt

2018-12-01 09:12:440+#1 smiley Bele nagyítottam, h csak a földet és közvetlen környezetét lássam. Kétség kívül szép munka már részletében is. Múltkor kritizáltam a felhőidet, most szóhoz sem jutok. Tényleg a lehelettől az áthatolhatatlanig minden ott gomolyog. Óceán mélységei látszódnak, szép ez a kék. Kedvencem a kontinensen használt zöld színezettség az mutatja meg igazán, hogy élet is van oda lent.

Apró észrevételem azért lenne: Az árnyékos oldal bal szélen kicsit kontúros, lefele-jobbra haladva viszont elmosódni látszik a föld széle, átmegy árnyékba.

Várom a teljes művet! Szerintem itt jobban kifog jönni az apróságunk.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]