Info

Az oldalról

A Kockart egy grafikai közösségi oldal. Bárkit szívesen fogadunk, akit vagy hobbiként vagy professzionálisan foglalkoztat az alkotás valamely területe.
Az érdeklődő találhat itt képeket, tutorialokat, tippeket, fórumozhat és chatelhet, megismerkedhet más alkotókkal stb. Elsősorban a segítőkészséget próbáljuk kialakítani, valamint a baráti hangulatot. Sokszor vissza is hallottuk ezért azt a pozitív kritikát, hogy összetartó közösségnek számítunk. Ennek bárki részese lehet, aki barátsággal, érdeklődési szándékkal fordul felénk.
Fontos számunkra az is, hogy segítsünk egymás fejlődésében kommentek, tippek írása által.

A rendszer jelenleg átmenetiként működik, hamarosan teljesen új rendszerrel lesz felcserélve. Az addig felbukkanó bugokkal, hiányosságokkal szemben szíves türelmeteket kérjük. Az új rendszerben meg fog maradni minden kép, komment stb.

Az oldal elsősorban Firefoxra és Chrome-ra van optimalizálva, de a legtöbb modern böngésző alatt is jól működik. Az internet explorer-t nem ajánljuk, érdemes egyébként is leváltani egy megfelelőbb böngészőre.


Használati tippek

LINKEK kezelése: írd be a linket, a rendszer automatikusan fel fogja ismerni és kattinthatóvá teszi.
A linkeket el is lehet nevezni, a "|" karakter (AltGr+W) segítségével: pl. "www.google.com|Google".
Több szóból álló linknév esetén a szavakat "_"-sal kell kötni: "www.google.com|Ez_a_google_oldala"


KÉPEK BESZÚRÁSA is lehetséges; a link elé az "img:" taget kell írni, tehát pl.: "img:http://www.peldaoldal/images=pamparam.jpg"
Ha ki szeretnél iratni valamit, mikor a kurzor a kép fölött van, akkor ugyanolyan elnevezéssel meg tudod oldani, mint a linkek esetében: "img:http://www.peldaoldal/images=pamparam.jpg|ez_itt_a_kép_címe"
(A linkelt képeket kicsinyítve jelenítjük meg)


Kommentelésnél ELŐNÉZET is van, mellyel láthatod, hogy nézne ki a kommented elküldés után. Így könnyebb ellenőrizni azt, hogy jók-e a képbeszúrások.

Ha szeretnél valakinek válaszolni, akkor használd a "válaszolok" gombot a kommenteknél! Akkor kap róla értesítést.Bármely kérdésed van a rendszer kapcsán, fordulj valamely moderátorunkhoz vagy adminhoz!
Adminjaink:
Thubakabra, Garpeer
Aktív moderátorjaink:
Bögre, Zhenia, gatget, gepardus,

Régmúlt moderátorai:
Vicaversa, Manó, Krisz121, Cyrgaan

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1742 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]