Fórum / Bármi más

Ami máshova nem fér be... Eszmecsere vagy más témába be nem férő kérdések helye.

<< 7/52 >>
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 52

yetikr[offline]

yetikr

2015-04-18 13:23:19#906Válasz a #899 kommentreEhhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ennek a kommentnek annyi köze volt a lázadáshoz, mint éjjeli pillangónak a józan élethez. Leginkább erre hasonlít:
https://youtu.be/_AZ6CoJt…
yetikr

enigmakata[offline]

enigmakata

2015-04-18 11:59:32#905Válasz a #899 kommentreén csak egy mezei tag vagyok. viszont egy elég nagy oldalnak is az adminja facebookon. tudom azt, hogy az mennyi melóval jár - ahol adva van a tér, nem kell nekünk semmit szenvedni a keretekkel, csak kordában tartani a kedélyeket. az emberek az ilyesmit a saját idejükből elvéve csinálják. jelen esetben még a saját pénzükből is fordítanak az oldalra. csak azért, hogy nekünk, mezei usereknek jó legyen. nem gépek. emberek. a követelőzés semmiképp sem helytálló. mi szerintem csak köszönettel tartozhatunk azért, hogy létezik ez az egész. ha még dicsérő, építő jellegű kommentet is kapunk, akár az egyik admintól, akár egy másik tagtól, csak örülhetünk. tőlünk is függ, hogy mennyire lesz aktív bárki is. legközelebb a helyedben én inkább végiggondolnám mit írok smiley mert semmi ráció és együttérzés nincs benne.

Zhenia[offline]

Zhenia

2015-04-18 09:56:47#904Válasz a #899 kommentreOké, legyen. Ha nyílt színen játszunk akkor így lesz, gondoltam privát küldöm de nem felel meg, utasítasz ami számomra érthetetlen. De tessék
Szia Őszintén nem értem miért csinálod ezt. Úgy csinálsz mint egy figyelem hiányos gyerek aki csak akkor érzi jól magát ha valamivel magára vonja a figyelmet, de ez többnyire nem kedves dolog... Most is ez történt. A csapat aktivitása nem csak rajtunk múlik. Ösztönözni szeretnénk az embereket de ez nem egyszerű, ha van valami ötleted szívesen hallgatom, de nem a pocskondiázásra vagyok kíváncsi. Ha szeretnél segíteni az oldal működésében azt is megoldhatjuk hiszen mindannyian szabadidőnkben tesszük, dolgozunk, családozunk gyereket nevelünk, ki mit. Emellett fenntartjuk ezt az oldalt. Amire te önként regisztráltál, ingyenesen, de úgy tűnik ez nem elég. Kérdezném tőled, hogy mi szükség van a menetrend szerinti balhékra? Mint egy gyerek aki bent ül a szobában csend van körülötte de mind tudjuk, hogy egy csendes gyerek készül valamire...

Továbbá kiegészítés: volt egy tagunk, Krisz121 a maga akkor 15 évével lenyűgözött. Ha tisztelettel kell valakiről beszélni őróla tudok. Sosem pocskondiázott, hogy sőt felülmúlja bármelyik mai középkorú intelligenciáját. De a sors úgy döntött hogy ő túl sok a világnak. Kíváncsi lennék vajon mit válaszolna ő most.
http://www.kockart.hu/gal…
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Bögre[offline]

Bögre

2015-04-18 08:22:46#903Válasz a #899 kommentreEddig szerettem volna kimaradni közvetlenül az ilyesmiből, de ezt már én sem hagyhatom szó nélkül. A hozzászólásod elejével még egyet is értenék, hisz jelenleg tényleg megcsappant az aktivitás mértéke, de ahogy gepardus megírta, a már 7 éves oldal élete során többször fordult elő ilyesmi. Van ez így, majd lesz máshogy is.

Másrészt, biztosan megvan az okuk arra, hogy megnézik, de nem írnak rá. Lehet, hogy te olyan vagy, aki minden elolvasott cikkre, minden látott alkotás alá, minden videó alá ír, TV-ben betelefonálsz, és megköszönöd a műsort, vagy a moziban a film után levelet írsz a stáblistán szereplőknek, de a legtöbbünk nem ilyen (vagy elvárod, hogy a videó készítője, vagy a TV hívjon fel, mert voltál olyan kedves, hogy hagytad magad szórakoztatni?) Van amikor egyszerűen nincs mit mondani. Lehet épp a reggeli kávé előtt van, és így még nem képes egy egész mondatot se írni, majd pár nap múlva megteszi. Talán, esetleg épp nincs ideje.

Viszont a következő sorodat felháborítónak tartom. Nekünk senki sem köszöni meg, hogy ki-ki már hány éve építgeti ezt a közösséget, és saját szabadidejéből igyekszik áldozni érte. Gary és Thubakabra főleg köszönetet érdemelne, mivel az oldal születése, és az, hogy mai is még létezik elsősorban nekik köszönhető. Másrészt, itt szeretném megragadni az alkalmat, ahogy Thubbal kapcsolatban viselkedünk, az nem abból fakad, hogy ha valami nem úgy van, ahogy szeretné, akkor visszaél a hatalmával, hanem annak a tiszteletnek köszönhető, amit itt letett már az asztalra. Még ha minimálbért kapna az eltöltött órái miatt, amit a Kockartra szánt, már akkor is milliomos lenne.

A legtöbb aktív tag, hidd el, ha valamit feltöltenek, még ha nem is teszi ezt szóvá, de figyel. Olvassa a hozzászólások java részét, megnézi az új alkotásokat. Miért éppen az oldal szerkesztőinek lenne a feladata a közösségen belül, hogy mindenhez kommenteljen? Ez pont egy ilyen közösség, ahol az az egyik cél, hogy egymásnak a tagok adhatnak tanácsokat, kinyilváníthatják a véleményüket, ha épp van és ki tudják fejteni. Nekünk, moderátoroknak nem ez a szerepünk, leginkább a rend miatt kell figyelnünk és a hibákat orvosolni. Biztosítani azt, hogy lehetőleg csak fejlődjön az oldal, minden értelemben. Viszont ezen kívül pontosan ugyanolyan rangú tagjai vagyunk a közösségnek, mint bárki más, és hasonlóan hozzájuk a kötelezségünk és jogunk is annyi, mint másoknak.

Végül az utolsó gondolatodhoz kapcsolódóan. Visszautalva az első gondolataimhoz, ha valaki nem ír mindenkihez, csak adott témához, vagy emberekhez, biztos megvan az oka, nem tartozik nekünk magyarázattal. Másrészt, a regisztrált tagok java része inaktív, így ez nem képes visszaadni a közösségünk valós méretét. Nem szeretném, hogy személyeskedésnek vedd, de gondolkoztál-e azon, hogy miért nem beszélgetnek veled az emberek a chaten? Az, hogy beköszönsz pusztán udvariasság, de egy olyan téma is kell, amiről nem csak te, hanem mások is szívesen beszélnek, vagy ha már folyik egy ilyen diszkurzus, akkor oda illő gondolatokkal kell beszállni. Senkinek sem feladata az, hogy ha online, és bepötyög valahova valamit, akkor szórakoztatnia kell az illetőt. Vannak olyan alkotóink, akik már évekkel ezelőtt regisztráltak, akár még máig töltögetnek fel új műveket, bár nem kommunikálnak túl sokat, s erre nem is panaszkodnak. Vannak olyan tagok is, akik épp csak megérkeznek, szinte semmit sem mutattnak még meg a tehetségükből, de pár hét alatt már a közösség mindennapjaiban aktív szerepet töltenek be. Tagadhatatlan, hogy vannak megszokások, íratlan szabályok, kedvelt témák, elfogadott megnyilvánulási formák, de ez elkerülhetetlen is, mivel mindanyian emberek vagyunk, akik hetek-hónapok vagy évek alatt csiszolódnak össze, vagy kopnak el, ki-ki melyik. Ha elköltöznél egy új helyre, falura, akkor sem várhatod el, hogy a már ki tudja mióta ott élő emberek feleljenek meg neked, éppen fordítva, akinek alkalmazkodni kell hozzájuk, az te vagy.

Ha megvalósítható és az oldal működését tényleg segítő gondolatod van, azt hidd el, mindenki szívesen fogadná. Ha te is tudnál ingyen segédkezni, és nem várnál érte köszönetet sem, akkor annak is örülnénk. Ha önzetlenül áldoznál pénzt és időt, melyért nem vársz el szívességet, köszönetet, dicséretet, azt szívesen fogadja itt bárki.

Végül, ez is csak egy vélemény, az én meglátásom, de ha gondolod, akkor gondolkozz el ezen.

gepardus[offline]

gepardus

2015-04-18 02:22:13#902Válasz a #899 kommentreSajnos ezt nem bírom szó nélkül megállni. Először is fel vagyok háborodva!
Nem is értem a hozzászólásod.
Tegyük már tisztába a dolgokat, ez itt nekünk nem a munkahelyünk, két hét kevesebb aktivitás miatt jön a számonkérés! A tagok többségének fogalma sincs mennyit dolgozunk az oldallal, az oldalért (persze erre soha nem döngetnénk a mellünket, de úgy érzem, most helyénvaló ennyit azért leírni), hozzáteszem, szívesen csináljuk, mert szeretjük az alkotásokat. És hidd el nyilván oka van annak, hogy most kevesebb a hozzászólás. Volt, van és lesz is ilyen időszak.

Továbbá azt gondolom, hogy a köszönet inkább nekünk járna, ha már így belemerülünk ebbe a témába, mert lehetőséget adunk az alkotóknak akik fejlődni szeretnének, hogy publikálhassanak egy olyan oldalon, ahol tanulhatnak egymástól. A kommentírásra pedig senkit nem lehet kötelezni.
Persze kritizálni, mindig könnyebb, és elgondolkodni másoknak is kéne!


Még ilyet.....
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-04-18 00:24:44#901Habár valószínűlewg gúnynak fogod venni, írtam a képeidhez. Kiemelném, hogy valóban terveztem írni dicséretet, kimerítőbb hozzászólást, amikor van időm. Mivel az nincs, és mert nem akarunk szemetek lenni, megköszöntem az utóbbi négy feltöltésedet. Majd igyekszem folytatni. Hiszen Mark Zukkenberg is ezt csinálja.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-04-18 00:10:18#900Válasz a #899 kommentreKedves Barnuska, ne haragudj... de tudod te, hogy mennyi munkánk van az oldallal? igyekszünk írni, amikor tudunk, de ez nem mindig megy. Neked csak be kell lépned ide, onnan nézve azt látod, hogy milyen egyszerű minden, de mi megbeszéléseket tartunk, pénzt költünk rá (a szerver fenntartása, versenyek), találkozókat szervezünk meg, tutorialokat írunk, blogot vezetünk, facebook-ra posztoljuk az alkotásokat... Egyik nap egy délelőttöm ment el az oldalra, hogy lecseréljek designokat... és mindez a munkaidőmből, amikor a megélhetésemért kéne küzdenem.
Erre pedig a képünkbe vágod, hogy nem írtunk. Szíves elnézésedet érte.

Azért kérdem én: mikor volt ez megköszönve bármikor is általad? Ingyen csináljuk mindezt, nem kérünk egy fityinget sem. Te pedig idejössz, vered a balhét, parancsot osztasz és követelsz. Követelsz.

Igenis, biztatom az embereket, hogy aktívak legyenek! Még leveleket is szoktam küldeni köszönettel, amikor valaki épkézláb kommenteket hagy másoknál.

És szívesen az ingyen tárhelyet a képeidnek! Tök jó érte fizetni meg dolgozni, hogy feltöltögethess ide, aztán meg hogy még minket bánts, mert nincs időnk mindig kommentelni... Szíves elnézésedet kérem.

Egyébként nézz kicsit utána, hogy mi a feladata az oldal készínőinek úgy egyébként... vagy írj a facebookosoknak, deviantartra meg az összes site-ra, hogy milyen rohadékok, amiért adják neked ingyen a lehetőséget, köpd szembe őket, hogy használhatod az ő idejüket és energiájukat! Mekkora egy szemét vagyok, már látom! Hiszen csak 9060 kommentet írtam eddig. Bakker, szánalmasan alacsony statisztika.


És légy továbbra is ilyen kedves követelőző... nem baj, én csinálom továbbra is az oldalt, ha néha ilyen elkeserítő kommenteket is kapunk, csak mert a munkaidőm és a szabadidőm ráfordítása neked nem elég... :/ Gratulálok.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Barnuska[offline]

Barnuska

2015-04-17 23:05:36#899Sziasztok !
A "bármi másba" gondoltam ez azért belefér: azt látom az utóbbi pár hétben, hogy a kommentek száma iszonyatosan lecsökkent ! Látom, sorban jönnek a képek, meg is nézik huszonakármennyien, de senki sem szól egy megveszekedett szót sem ! Ők mit csinálnak közben ? Néznek és lapoznak, vagy mit ? Nem, nem fényezést szeretnék, mielőtt már erre gondolna bárki is ! De úgy érzem, bárki, aki ide hoz akármit is, annyit érdemelne, hogy megköszönik ezt az oldal szerkesztői, pár szóval csupán ! Tudom, nem kötelező itt lenni, és azt is tudom, itt nem a fészes ömlengés a cél ... Nem is ezt várom, maradjon a színvonal, de arra is figyelni kellene, hogy aki ide benéz, felteszi azt amit készített, arra illik figyelni ! Persze mehet a kritika, szét lehet szedni az alkotást, de szóljatok az emberekhez ! Olyan lesz lassan a feltöltés, mint a süket-némák jelbeszéde a neten : senki sem hallja, látni meg nem látja . Bár igazán sok a regisztrált tagotok, mégis azt látom, nem több mint egy tucat ember az, akik beszélnek egymással a csevegő ablakban ( ja még az elején én is beköszöntem oda, de éreztem, tök mindegy, h megteszem ezt vagy sem ) és keresztbe kommentezik egymás alkotásait ... Nos, ez megint egy lázadó vélemény, söpörjétek, ha akarjátok, de picit elgondolkodni ez előtt vagy után, azért érdemes lenne !
Ilcsi

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-04-14 15:59:56#898Válasz a #897 kommentreSzerintem nem nagyon, legalábbis én nem láttam még itt olyat, aki próbálta volna. Főként a trust, genius és ugye a wacom az elterjedt Mo-on.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

dndrew[offline]

dndrew

2015-04-13 22:03:19#897Használ valaki Huion digitális rajztáblát? Vélemények, tapasztalatok?

dndrew[offline]

dndrew

2015-04-05 16:43:14#896Válasz a #895 kommentreRendben, köszönöm a segítséget!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-04-05 15:47:29#895Válasz a #894 kommentreErre készítettünk direkt egy topikot, ha reklámozni szeretnél, kérlek, ennek keretein belül tedd: http://www.kockart.hu/for…
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

dndrew[offline]

dndrew

2015-04-05 15:44:55#894[reklám tartalom miatt moderálva]

Használd az erre kijelölt topikot!

sadypisten[offline]

sadypisten

2015-02-23 19:37:59#893Remélem, jó helyre írok smiley

Nem vagyok egy túl aktív tagja a közösségnek, de egy észrevételem lenne. Az utóbbi időben elkezdtétek ezeket a pár perces "versenyeket", ez tök jó, van, ami megmozgatja a közösséget smiley De azt vettem észre, hogy emiatt sok kép nagyon hamar csúszik az első oldalon túl a galériában, nem nagyon vannak szem előtt a versenyen kívüli alkotások. Nem lehetne csinálni egy külön fület (a Galéria és a Fórum közé pont férne), ahol kimondottan ezek jelennének meg? smiley Így legalább azok is rendszerezhetők, nyomonkövethetők lennének. Most picit kaotikus a galéria, szerintem.
http://istvansady.com/

Zhenia[offline]

Zhenia

2015-01-30 11:31:21#892http://www.boredpanda.com…

Szürreális szobrok, nagyon állat! smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Xtea[offline]

Xtea

2015-01-28 23:32:10#891Ezek a képek hátborzongatóak! Főkép az durva, ahol egy lepel alatt még látszanak az arcok, karok, de nincs alatta test. smiley D ÁÁ smiley remélem nem fogok rosszat álmodni. smiley
selfies cucc viccesen hangzik. smiley
és és szerintem sem hülyeség a többször figyelmeztetett tagok rosszul digitalizált képét törölni, elvégre nincs sok értelmük, mert nem látszik úgy sem mi van rajtuk, vagy csak homályosan. Tömören ennyi voltam...
most megyek aludni. és igyekszem valami szépre gondolni smiley

Jojó[offline]

Jojó

2015-01-27 19:56:57#890http://vimeo.com/11789708…
Amikor a bölcs a holdra mutat, a féleszű csak az ujját látja.

egonov[offline]

egonov

2015-01-23 08:40:10#889Én már el is kezdeném a versenyképet smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-01-19 09:47:18#888Válasz a #887 kommentreNagyon jók!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

vorosritty[offline]

vorosritty

2015-01-18 20:36:25#887enyhén sötét gondolatokat ébresztő, de érdekes fotók smiley
http://www.keptelenseg.hu…
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 52
<< 7/52 >>
ugrás a lap tetejére

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]