Fórum / Vitafórum

Aktuális téma: Bob Ross: művészet vagy giccs?

Ebben a fórumtémában az adott témával kapcsolatos gondolatokat lehet kifejteni, egyfajta agytornaként.

Kérünk mindenkit, hogy tartsa be a vitázás írott és íratlan szabályait, különös tekintettel a személyeskedés elkerülésére.

<< 7/24 >>
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 24

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-03-13 12:00:40#346Válasz a #343 kommentreMielőtt megfogalmazol egy hsz-t, kérlek, olvasd el figyelmesebben az általad kifogásolt részeket a megválaszolandó kommentben!

Ajánlanám a következő sorokat:
"nem kulcsmondat kiemelés rossz" - nem az olyan mondat kiemelése, mely fontos a szövegben.
"Kifogásoló véleményeket ezúttal levélben várom!" nincs hozzáfűznivalóm.

Chrisis, nem tettem le semmit sem az asztalra, hacsak nem egy olyan oldalt, ahol engem csesztetnek egy emberi dolog miatt smiley Mellőzhetnénk már? smiley

kép:http://a6.sphotos.ak.fbcd…
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Cyrgaan[offline]

Cyrgaan

2012-03-13 09:52:30#345Rosszsághoz szólva:
Bevallom komoly erőfeszítést igényelt átrágni magam az alant található kupacon. Öröm látni, hogy az itteni népesség nem szedte be a fogalmazásgátlót, de ennyi erővel képek alá is kommentelhettetek volna.

Jósághoz szólva:
Gyónom magamról, ritkán kommentálom a képeket, és amikor mégis, akkor elég vitriolosan teszem. Soha nem sértésnek szánom (ha mégis akkor ezt külön jelezem) ezért ha bárkit sértenék vele, akkor érezze magát nyugodtan megsértve. Én ettől ugyanolyan rosszul fogok aludni, mint mostanság mindig, nem lesz számottevő különbség.

A linkeléssel kapcsolatosan, ha használok refet, azt linkelem is. Általában nem szoktam, de mivel rendkívül rossz vagyok színkeverésből, ezért kiragadok színárnyalatokat, színösszeállításokat innen onnan.

Pontozni, meg pontozom ami tetszik oszt jólvan.

Napraforgó[offline]

Napraforgó

2012-03-13 07:32:53#344Thub, ennyit még hozzátehettem, anélkül h kiteregetnék bármit is... bár lehet az kellett volna és akkor az erőviszonyok is másképpen alakultak volna. Persze, láthatóan teljesen feleslegesen smiley Kb most szappanoperában érzem magam, ahol mindenki tudja a főszereplő miért tette, amit tett, közben meg csak ő érti és hagyja a többieket azt gondolni, amit akarnak. És újra admin felületben vagy, tartsd meg a gondolataidat smiley
Mert győzni sokkal könnyebb, mint szeretni!

ChrisiS[offline]

ChrisiS

2012-03-12 23:48:20#343Válasz a #338 kommentre[moderálva admin által, nem ide tartozó rész miatt (előre szóltam, hogy levélben kérem a dolgot)]

Lentebb írtad nem kellene kiragadni sorokat más hozzászólásából. Amit kiragadtál a soraimból, amellett az is szerepelt a mondataimban, hogy megértem, ha megfáradtak kicsit a régiek : "De a régieket is megértem, s nem is törnék pálcát felettük, bizonyos idő után ki lehet égni, s megunja az ember újra és újra felhívni a figyelmet ugyanarra a hibákra..
S szándékosan nem csak az adminokat említettem, hogy hiányolom a segítő kommenteket. Végül is kötelezetségből tényleg ne írjon senki kritikát csak ha úgy érzi segíteni akar vele. Nekem mindenesetre, szimpatikus volt, hogy nem csak egy szűk rétegnek kommenteltél, hanem a kezdőket is elláttad pár tanáccsal. S nem kell magadra venni minden terhet, igenis másoknak is kellene próbálni segíteni a kezdőknek. Viszont tőled egész másként veszik, aki már letett valamit az asztalra, mint pl tőlem, aki
sehol sem tart.

Azt is meg kell jegyeznem, hogy vannak itt az előző hozzászólók közt akik sokat nőttek a szememben..

Valamint én is szivesen segítettem s segítem továbbra is akár PM ben is akinek elégséges a tudásom.

Nem szándékszom továbbiakban ebben a témában hozzászólni..

-Törölt.24-[offline]

-Törölt.24-

2012-03-12 17:01:47#342Kommenteléshez annyit tennék hozzá hogy bár az ember nem sok hasznát veszi a hú ez nagyon jó lett hozzászólásnak de mégis jól esik az embernek szóval én szívesen venném azt is smiley illetve attól amiért valaki nem ért az adott képhez technika miatt vagy bármi még írhatna.

Tipu[offline]

Tipu

2012-03-12 16:19:10#341Kommenteléssel kapcsolatban szeretnék hozzáadni a témához, mivel Garpeer és Thub megjegyzésére, "hogy mindenkinek kéne kommentelni", mélyen magamba néztem. Teljesen igazat adok nektek. Kezdő létemre, nekem is van szemem. Sokmindent észreveszek és látok a képeken, mégha eddig nem is nagyon mertem leírni és "kommentelni", attól tartva, hogy valami oltári nagy marhaságot sikerül odafirkantanom. (Persze sokmindent még nem veszek észre, vagy akár saját magam még nem lennék képes egy hasonló szintű képet összehozni, de az majd remélhetőleg később kialakul.. vagy sohasem..) Viszont, amíg a képet vizsgálom, és megfogalmazom magamban a saját véleményemet, vagy kritikámat, nagyon sokat tanulhatok, és tanulok is, belőle.

Anditól viszont jó volt hallani a biztatást, hogy ha valamire nem kapok választ, nyugodtan írjak valakinek privátban. Itt szeretném megjegyezni, hogy a távozó személytől és más kockától én konkrétan sok segítséget kaptam mindenféle kommentben és privát emailekben. Szóval tényleg lehet mindenkitől segítséget kérni privátban is, működik smiley . (A többi eseményhez nem fűznék egyéb kommentet, mivel fogalmam sincs mi történt, nem voltam ott, tehát nem ítélkezem, és úgy érzem semmi közöm hozzá. Én konkrétan csak elkerekedett szemmekkel, pislogva olvastam az eseményeket. Szóval szerintem ideje lenne mindenkinek továbblépni a történteken.)
Olyat viszont én még soha nem tapasztaltam, hogy amikor segítséget kértem vagy konkrét kérdésem volt, ne kaptam volna választ. Nem tudom, hogy ez annak köszönhető, hogy elég hangosan kiabálltam e ahhoz, hogy észrevegyenek.. vagy annak, hogy ennek az oldalnak van egy nagyon jó előnye, mégpedig a chat. Bármikor írtam a chatre, ott valaki 5 percen belül reagált a kérdésemre. Szóval szerintem ha valaki tényleg segítséget szeretne kérni, az kap is fórumon, chaten, privát üzeneteken vagy kommenteken keresztül...

(Elnézést kérek, ha esetleg valahol magyartalanul sikerült volna fogalmaznom. Lehet, hogy rossz mentség, de egy nap több nyelven kell gondolkoznom, ami azt eredményezni, hogy már egyiken se tudok rendesen... Ez valószínű nagyon rossz képet festhet rólam, amit szégyellek is.. de ez van. A véleményemet szerettem volna csak megosztani.)
Linda

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-03-12 12:30:03#340Válasz a #339 kommentreAndi, sok mindent lenyeltem, ami itt a SAJÁT oldalunkon történt és egyszer sem éltem vissza admini lehetőségeimmel. Másrészt pedig már eleve sok olyan utalás volt, melyben az oldalt becsmérelte és nem csak engem. Kell ennél több?

Sokszor kell mások puffogásával foglalkozni és olyan türelmet gyakorolni, mely tőlem távol áll; én meg egyszer kelek ki magamból és máris "helytelen". Nem írom le, mennyi próbálkozásunk volt a békítésre.


//Utolsó sorban pedig annyit, hogy véget érhet a bíráskodás felettem. Nem kell a stílusom folytatni. Én elismerem, hogy visszafogottabbnak kellett volna lennem, így nincs szükség többszöri visszajelzésre eme irányban, innentől már csak "na, ezt én is most jól megmondom!"; mivel ez a fórum nem a helyes admin viselkedésről szól és nem is rólam. Kifogásoló véleményeket ezúttal levélben várom!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

priandi[offline]

priandi

2012-03-12 11:59:53#339Na akkor most jól elvágom én is magam előttetek... smiley CrisisS szavaival egyetértek még úgy is, hogy én ismerem a korábbi "eseteket". Az eltérő nézeteitek miatt már a legelejétől szikrázik a nethálózat, amint találtok ütközőpontot. Azóta akármelyikőtök akármit ír, ha kell, ha nem negatívan értékeli a másik fél és ez most idáig fajult. Nem akarok békebíróskodni, ez csak az, ahogyan én is látom kívülállóként.

Garpeerrel is egyetértek és köszönet az eddigi és a jövőbeni munkátokért.

Az újaknak pedig azt ajánlom, hogy ha valami konkrét kérdésre várnak választ, segítséget és nem kapják meg a választ kommentben, akkor egész nyugodtan írjanak valakinek privát levelet, akitől úgy érzik, választ kaphatnak. Pl nekem mindenképp lehet írni, de szerintem sokan mások is szívesen visszaírnak. Arról nem is beszélve, hogy van egy ilyen fórumos rész is, ahol lehet nyíltan kérdezni. Sajnos ahogy már említettem is, lehetetlen mindenkinek minden munkájához írni és látni, hogy segítséget kér. Persze követelőzésbe se menjen át a dolog.. smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-03-12 11:50:41#338Chrisis, tisztában voltam vele, hogy adminként nem illik így fogalmazni - szóval gondolhatod, hogy megvolt rá a nyomós ok, amiért ez így leírásra került. Nem fogok belemerülni a részletekbe, mivel az említett személy már nincs jelen, így a korábbi dolgok privát szférát élveznek. (Bár olykor azért meglehetősen visszatetsző, hogy nem írhatom le azt, amit gondolok, mint mások, mert admin vagyok.) Szóval nem azért volt az összeakaszkodás, amit leírtál és nem is térnék ki a konkrét pontokra. A referenciák linkelése továbbra sem kötelező, inkább egy illem, tisztelet a fotós iránt.


"Nekem kicsit hiányzik több olyan hozzászólás akár az adminok felől, akár azoktól akik már régen alkotnak, amikkel esetleg ráébreszthetnék az embereket hogy mit csinál jól meg esetleg rosszul."
Nincs a "munkaköri leírásomban" az, hogy kritikát írjak. Régebben többet írtam, még mindig én vagyok a legtöbb hozzászólással rendelkező az oldalon. Kommentelni, építő kritikát írni mindenkinek kellene, nem pedig pár régi tagnak vagy adminnak. Épp elég a dolgunk (kiváltképp Garpeernek), hogy az oldal üzemeljen, fejlődjön! Olykor órákat(!) vesz el az, hogy egy problémás taggal levelezünk; rengeteg olyan dolog van még, amit tenni kell a megfelelő működés érdekében és az mind idő, energia (és lassan pénz is, mert közeleg a tárhely fizetési idő!).

Nem tudom elégszer ismételni, hogy a kritikaírás, mennyire segíti magát a hozzászólás megfogalmazót is! Én rengeteget tanultam abból (többet, mint a beérkező kommentekből), hogy megfogalmaztam egy-egy kritikát, legalábbis megpróbáltam kezdő fejjel egy másik embernek! Lehet, hogy írtam pár marhaságot, de amint írtad volt, az ember hibázhat. Később azokból is tanultam, a másik meg legfeljebb nem fogadta el, amit leírtam neki.

___________________________________


Napraforgó: Köszönöm, hogy leírtad!
Referenciával kapcsolatosan én sajnos nem vagyok ilyen korrekt és csak deviantarton szoktam linkelni a tulajnak is smiley Bár zömében olyan képeket használok, melyek fotósai már valószínűleg rég nem élnek, de egyébként tényleg ez lenne a teljesen korrekt eljárás! Remélem, hogy idővel a tagjaink nagy része ebbe az irányba fog elmozdulni!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Napraforgó[offline]

Napraforgó

2012-03-12 07:23:18#337Akkor, amíg lefő a kávém egy gyors hsz.
Ez sokkal visszább nyúló vita kezdete, amit te pl CrisisS nem láthattál, és eddig igencsak toleránsak voltak és megértőek az adminok, éppen ezért nem éreztél sem te, sem más ebből sokat. Sőt, szinte semmit. Krisztának nem ez volt az első inkorrekt megnyilvánulása az oldallal és bizonyos tagjaival szemben, de lerágott csont. Egy oldalon, közösségben hónapokat így nem lehet eltölteni. Senki védelmében nem akarok most megszólalni, én sem ismerek mindent, amit az adminoknak el kell tűrniük, de teljes mértékben megértem, ha elszakad(t) a cérna. Vitafórumon vagyunk, de a vita oda-vissza történő gondolatokról szól, nem pedig fikázásról, a saját dühünk másokra való áttételére.
A ref már Istenem... komolyan még mindig ezen ülünk? Akkor leírom, én hogy járok el, aztán leszakadtam a témáról smiley A rajzot a legnagyobb méretben mindig elküldöm a fotósnak, akivel előtte egyeztettem. Ha magyar a fotós és netalán tán módunkban van összefutni, akkor beülünk egy kávézóba és személyesen is megnézheti, beszélhetünk a képekről, meg ami jön. Továbbra sem teljesen az enyém, de a lelkiismeretem tiszta.
Audrey kommentje meg szép és jó, ha mindenki eszerint járna el és betartaná a játékszabályokat.
Mert győzni sokkal könnyebb, mint szeretni!

ChrisiS[offline]

ChrisiS

2012-03-11 22:04:33#336Sejtem nem leszek túl szimpatikus de leírom amit gondolok ha már vitafórum.
A problémakezelést nem minősíteném. Amiket írtál Thub az szerintem nem méltó hozzád, de az oldalhoz sem. Igen emberek vagyunk, hibázhatunk, de vannak akik élen járnak s felnéznek rá, ezért ezeknek az embereknek még jobban oda kell figyelni mit tesznek, kicsit erősebb kontroll kell mások irányába mint átlagos halandóknak smiley

Amit Garper írt azt korrektnek találtam egy admintól, s örülök leírta, hogy tisztán lássuk, persze azt nem értem miért Krisztának szögezte.

Nem teljes értem miért lett Kriszta a köz ellensége. Ahogy olvastam soraiban, neki azért nem tetszik a linkelés mert hasonlítgatnak az emberek az eredetihez és ha eltér.. De Thub írásainál is láttam hogy „nem összehasonlítási alap a link a kép alatt”. Ezek szerint annyira nem ellentétes ez a nézet. Ez kicsit nagyon fel lett fújva.. Nem hiszem bárki is vissza akar élni bárki képével.
Persze Krisztának nem kellett volna provokáló hozzászólást közzétenni, mégha NEM IS VALÓTLAN ami ír. Én úgy látom, az egyik legsegítőkészebb, s azok művéhez is hozzászól akik esetleg nem tudnak még csúcsszupi képet ide feltölteni. De persze az is igaz, hogy nem is mindenki igényli a segítő kritikát, sőt rossz néven veszik.. Viszont sok helyen volt ahol konkrétan kértek segítség s mégsem kaptak. De a régieket is megértem, s nem is törnék pálcát felettük, bizonyos idő után ki lehet égni, s megunja az ember újra és újra felhívni a figyelmet ugyanarra a hibákra.. Nekem kicsit hiányzik több olyan hozzászólás akár az adminok felől, akár azoktól akik már régen alkotnak, amikkel esetleg ráébreszthetnék az embereket hogy mit csinál jól meg esetleg rosszul. Nekem nem tűnt fel mikor feltöltöttem első képeim hogy kevésbé volt elfogadható digitalizálás (talán még most sem az igazi) de mikor felhívta rá figyelmem Thub próbáltam változtatni. S most más szemlélettel engem is zavar mikor feltölt egy újabb regisztráló, homályos sötét képet, de persze nem biztos hogy az én tisztem figyelmeztetni. (Az persze tényleg irritáló ha figyelmeztetés után sem változtat, de szerintem nem sok olyan akad)
Napraforgó hozzászólásához annyit, én belinkelem a képeimhez az eredetit mióta, felnyitották a szemem itt a forumhozzászólások, mégsem érzem így sem korrektnek magam, mert továbbra is nagyrészt nem az én érdemem egy egy jó kép, hanem az eredeti alkotóé, s ezt mégis kihasználom.. Ráadásnak a linkeléssel továbbra sem tudja meg az alkotója, hogy fel lett használva. Aszem ha igazán EGYENESEK lennénk egyáltalán nem a más jó beállításával mutatnánk meg milyen jó rajzosok vagyunk. Engem igenis zavar, hogy „én” (senki félre ne értse, hogy másra utalok, pedig 90%ban mások is így teszik itt) 1,5 hó elteltével is, még mindig csak másolom más műveit.

S szeretném a figyelmébe ajánlani mindenkinek aki az ellenséget látja a másikban hogy olvassa el pár sorral alant a #331-es, AUDREY hozzászólását, és gondolkozzon el rajta.

Kriszta[offline]

Kriszta

2012-03-11 20:00:54#335További szép alkotást mindenkinek. smiley Vigyázzatok magatokra smiley

Kriszta[offline]

Kriszta

2012-03-11 20:00:20#334Nagyon megindító olt az írásod, főleg az anyai rész és az otthonteremtéssel kapcsolatban.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-03-11 19:56:18#333Válasz a #331 kommentreÉn részemről nincs mit lerendeznem. A dologhoz több hozzáfűznivalóm nincs.

Hozzászólásoddal egyébként tökéletesen egyetértek! De ha valaki ezt az "otthont" provokálja vagy háborgatja, akkor azt nem tűrjük túl sokáig és rendet próbálunk rakni. Aki nem tudja elfogadni az oldal szabályait: távozhat. Szeretnénk egy olyan közösséget kialakítani, melynek aktívabb tagjai összetartanak, egymást segítik kritikákkal vagy akár barátságok jönnek létre. Nem utolsó sorban pedig képeink publikálása, a jó képek összegyűjtése is cél!
Amennyi "anyai ösztön" szorult belém, azzal a kockart oldalunkat védem. Nekem ez olyan, mintha saját gyermekem lenne.

Emlékeztetőül linkelném eme írásunkat: http://www.kockart.hu/gal…
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-03-11 19:45:55#332Válasz a #329 kommentreMivel az első sor alapján levettem, hogy ismételten nem sikerült az értelmes olvasás, így nem olvasom tovább.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Audrey[offline]

Audrey

2012-03-11 19:23:40#331Remélem nem jutnak oda a dolgok hogy bárki elhagyja az oldalt. Itt mindenki munkája értéket képvisel,az oldal meg egyfajta otthon ahol az értékeinket (kincseinket) megosztjuk másokkal.
És még valamit, ez az oldal szórakozás, kikapcsolodás,kapcsolat teremtés, és a tanulás háza, itt a haragnak személyeskedésnek nem szabadna helyet adni. Az életben épp elég okunk van bosszankodásra, vitára, itt élvezzük egymás munkáit, és örüljünk ha a miénket értékelik.
Bízom benne lányok mielőbb rendeződik a vitátok smiley
A művészet szárnyakat adjon, ne bilincseket

Nimmer[offline]

Nimmer

2012-03-11 19:05:25#330Ejnye mi minden kerekedett ki, ebből a témából smiley Akkor szép sorjában, ami eddig előkerült, kezdem a témához kapcsolódó dolgokkal:

Sokszor adok pontot úgy, hogy nem hagyok ott annyit se megjegyzésként hogy "fapapucs". Ezt azért teszem, mert ahogy Ti is szoktátok mondani, azzal nem érek el sokat hogy "fúúúdebaromijóó". /bár elég sok ilyen tartalommal bíró hozzászólásom van smiley / Sajnos nem vagyok túlzottan a szavak embere, így értelmes kritikát nem sűrűn tudok írni a képekhez, sokszor szégyenlem is magam miatta smiley
Miért nem adok pontot: nem veszem észre a képet, egyszerűen nem nyeri el a tetszésem (ez ritka) /bár vannak olyan esetek, amikor még ha nem is tetszik a mű, akkor is adok pontot, ha látom, hogy igenis kitett magáért az alkotó/
Természetesen elkerülhetetlen az, hogy én is gyakrabban pontozom az olyanok képeit, akik számomra szimpatikusak. Valahogy ez szerintem elkerülhetetlen.

Aztán előjött még, a referencia linkelés kérdése. Én általában szoktam linkelni a referenciát, még ha nem is azért mintha "muszáj" lenne, csupán csak megszokásból, és ahogy Ti is mondtátok, már csak a fénykép készítője iránti tiszteletből is. Ám vannak olyan képek, amiket régen mentettem le, és fogalmam sincs hogyan találtam meg. Ilyenkor sajnos nem tudom belinkelni a referenciaként szolgáló fotót, legfeljebb ha valamikor később rátalálok. smiley Bár mostanság már direkt előre le szoktam menteni a képhez a linket is, hogy biztos meglegyen... smiley

Kriszta[offline]

Kriszta

2012-03-11 18:51:34#329Válasz a #328 kommentreHa nem ismersz akkor ne feltételezz rólam dolgokat.
Azt hiszem magadra vetted azt ami nem csak neked szólt. Én arról írtam, hogy milyen a többség hozzáállása. Nem csak a tiéd. Nem az oldalt sértegettem és személy szerint nem téged és Garpeert.
Az oldal jó, de mint mindenhol vannak tökéletlenséges. Ez teljesen normális.
Ha valamit magadra vettél az lehet, hogy jogos. Továbbra is a amit kértem /bocsánatkérés/ ez áll.
Ha nem, akkor azt hiszem ezt az oldal elhagyom, pedig ez az egy ahova a rajzaimat feltöltöm.
Sejtem, de csak homályosan smiley persze smiley hogy neked nem fogok hiányozni, mint ahogy te sem nekem, mármint a megjegyzéseid.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-03-11 18:26:38#328Válasz a #327 kommentreIgen, értelmesnek tartom. Nem ismerlek, ezért nem is bocsátkoztam feltételezésbe, csak annyit írtam le, ami nyilvánvaló. Sértő volt rád nézve, mert annak is szántam - mint írtam volt, ez egy reakció, habár ezzel én is kiléptem az értelmes vita kereteiből (most az egyszer én is megengedhetem magamnak). Sértegeted az oldal működését, olyan, mintha engem és Garpeert sértegetnéd (a szurkálódó megjegyzéseket pedig nem is említeném). Szóval teljességgel normális reagálásom és még meglehetősen finom is vagyok.
Ha a normalitást vesszük kérdésnek: többször kihúztad a gyufát nem egy embernél itt az oldalon, mégis visszajársz és azt hiszed, hogy jól cselekszel. Normális? Nem kéne kicsit megállni és elgondolkodni, hogy valamit szarul csinálsz? Vagy minden hülye szembemegy veled az autópályán...

Nem követed az értelmes vita menetét. Kérlek, olvass utána! Így kérlek, ne is próbálj meg kioktatni a dologról, mert továbbra is saját homályosságod bizonygatod vele.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Kriszta[offline]

Kriszta

2012-03-11 18:06:30#327Thub! Nem akarok veled vitába keveredni, de te értelmesnek tartod azt amit rólam írtál?
Amit írtál az sértő rám nézve. Nem is ismersz.
Másrészt nem azért van ez a vitafórum, hogy megvitassuk a kérdéseket?

Egy bocsánatkérés azt hiszem jár nekem, amiért olyan jelzőkkel illettél amikkel én téged nem.
/ Mellesleg én úgy látom neked vannak problémáid, mert így egy józan ember nem reagál./

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 24
<< 7/24 >>
ugrás a lap tetejére

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]