: Felhők felett

16+Az alkotás megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Alkotás megtekintése

Az első önálló PS próbálkozásom az elmúlt pár nap tanulgatása után.

[ https://s-media-cache-ak0… ]
Címkék: , , ,

933 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Achatius[offline]

Achatius

2016-10-17 09:06:410+#2Válasz a #1 kommentreKöszi a javaslatokat. Pont ezért raktam fel ide a képet, mert mivel ez volt az első önálló próbálkozásom, tudom hogy rengeteg helyen bele is tört a bicsak. Nya, ha hazaértem nekiesek újra smiley
Igazából azért akartam elkezdeni PS-elni mert így könnyebben elő tudom állítani magamnak a referenciákat rajzoláshoz, csak hát közben megtetszett annyira ez a történet, hogy a rajzolásról meg is feledkeztem smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2016-10-16 09:53:110+#1Na, párszor már nézegettem ezt a képet, csak eddig nem tudtam írni hozzá. Maga az ötlet nagyon király, jó mulatság lehetett megalkotni! Viszont folyamatosan érzem a fotómanipulációt, a különböző elemeket, mivel a fények és színek nem mindenhol ugyanazok.
Illetve ez a filter sokat ront az összhatáson, túl sok. Ha festői hatást szeretnél, inkább fess még rajta egy kicsit, és legfeljebb úgy add neki ezt a filtert, vagy haladj egy letisztultabb, tényleg csak fotómanipulációs stílusban. Szerintem legalábbis.

Amit legjobban hiányolok, az a erős narancs fény kihasználatlansága, pedig nagyon érdekes hatást lehetett volna vele alkotni. Hátul van egy érdekes színt szolgáltató fényforrás, mindenképp használd ki; surlófények a női alakokon, a tollak narancsosan áttetszenek, a felhőkön a fehér fényekbe narancs is vegyül. Sokkal jobb hatása lenne, meg egyébként is az lenne a természetesebb. Plusz segít kicsit jobban összekötni a kép elemeit.
Még egy apróság: a fotón kicsit elvész, de egyébként a bőrrucis csajnak vastagabb combja és csípője van, csak pont van ott egy fehér surlófény, ami elvész a fehér háttér előtt (a referencián). Érdemes lenne ezt még kijavítani, mert most túl vékony a comb és fura a forma is.

Na, bocsesz, hogy ilyen hosszú lett, remélem, segítettem. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]