: Imperial AT-AT walkers

Grafittal és fekete filccel készült A4-es méretű rajzlapra.

Az első rajzom. Elkezdtem utánanézni a rajzolásnak, csináltam néhány skiccet és jól mentek, ezért nekifogtam ennek. Nem volt cél a realizmus, csak kényszerességből lett ilyen. Én csak a hibákat látom rajta, laikus ismerőseim pedig dicsérik. Kiváncsi vagyok a ti véleményeitekre, nem baj ha pozitív.

Címkék: , , , , ,

396 megtekintés
4 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

AK-87[offline]

AK-87

2022-07-25 23:09:560+#3Válasz a #1 kommentreKöszönöm a véleményt és a jó tanácsot. Bizony elég sokat dolgoztam a befényképezéssel és még így is azonnal észreveszi a gyakorlott szem a minőségi hiányosságokat. Ami az önkritikát illeti, egyetértek.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2022-07-25 11:36:560+#2Még annyit, hogy nem baj, ha kritikusak vagyunk magunkkal szemben, nekem mindig segített a fejlődésben, bármit is mondtak mások.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Thubakabra[online]

Thubakabra

2022-07-25 11:36:100+#1Tetszetős munka lett, jól visszaadta a lényeget! Ha komolyabban foglalkozol rajzolással, idővel érdemes lenne beszerezni egy scannert, azzal jobban vissza lehet adni a részleteket. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]