: Ying fanart

Rég voltam itt, ezért hoztam egy fanartot (ismét) smiley Idő hiányában senyvedek, most tervezek ismét belelendülni. Köszi ha megnézed smiley

eredeti méretben ha érdekel: https://i.imgur.com/Glnzj…




Címkék: , , , , , ,

850 megtekintés
3 szavazat
1 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2017-12-10 12:32:090+#1Nagyon érdekes ez a színvilág!
Az én ízlésemnek kicsit túlságosan "lenyalt" a tónusozás, de ez többnyire egyéni dolog. A színek frankón ott vannak a bőrén, szépek a becsillanások is.
A kép maga nagyon merev, ami nem volna rossz sok esetben, de itt már túl sok ez a merevség. Ha a pózban nem is oldódik ez a dolog, érdemes lett volna szín- és fényátmenetekkel csökkenteni ezt. Pl. lefelé sötétedne a karakter vagy valami finom színátmenet lenne rajta egyik vagy másik oldalról, ami nem piros. Talán (és ez tényleg egy talán), ha a szoknyaszerű ruha és a haj nem követné ezt az erős szimmetriát, akkor szintén kellemesebb lenne a kép maga, nem lenne ennyire merev. A virágok például már szerintem oldanak valamelyest ezen.
A derék alatti rész valahogy nem passzol a test felső részéhez, illetve elképesztően kontrasztos. Annyira, hogy bezavar a fókuszpontba, ami normál esetben az arc lenne. Ezen valószínűleg segítene az árnyékolás, amit említettem.

Összességében szép munka, látszik, hogy sokat foglalkoztál vele, és ez a kép sok-sok részén visszatükröződik. Ha ránézek, akkor egy ügyes kéz munkáját látom viszont. Remélem, hogy a lendület megmarad, és sok képet hozol még nekünk. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]