: Mandarinréce 3szögekből

Szabad időmben, amikor csak digitális eszköz van a közelemben, akkor nekiállok háromszögezni. Nagyon szeretem ezt a technikát és stílust. Nem volt egyszerű a sok színes toll között eligazodni, de ettől függetlenül élveztem a készítését.

[ fotót használtam hozzá a google-ből ]
Címkék: , , ,

559 megtekintés
2 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

AndreaMacsek[offline]

AndreaMacsek

2019-02-24 09:00:460+#2Válasz a #1 kommentreKöszi. A hátteret észre vettem, hogy lemaradt, mindig elfelejtem, hogy az illusztrátornál nem elég megnövelni az Artboard méretét. A következőnél odafigyelek erre is jobban.

Ez volt a harmadik, amit ezzel a technikával készítettem. Elég bonyolult állat. Rengeteg szín van benne. A farkát a közepe fele készítettem. A csőrénél kezdtem, aztán a fej, szárnyak, hát, farok, végül a hasa. A farka a referencia képen is eléggé homogén volt, ezért azzal nem is foglalkoztam túl sokat.
Török Macsek Andrea

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-02-22 12:53:040+#1A design maga nekem nagyon tetszik! Érdekes ez a háromszögezés. Úgy látom, hogy a farkánál kicsit elvesztetted már a türelmet, de amúgy a színek és a "textúra" nagyon érdekes. Érdemes ezzel foglalkoznod még.

+ annyi, hogy ha már rögvest a kiexportált valamit publikálod, érdemes egy hátteret adni a témának, hogy ne faltól-falig érjen a design, legyen körülötte tér. Most nagyon szűkösen van.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]