: 10 perces ülések

Nagyon tetszett a legutóbbi 10 perces alkotás, így megint neki ültem. Érdekes pozítúrákban vergődik a néni, szóval jó kis kihívás volt. Tudom az anatómián van mit csiszolni, szóval várom a tanácsokat és ötleteket smiley Mire, hogyan érdemes figyelnem?

[ https://www.deviantart.co… ]
Címkék: , ,

404 megtekintés
2 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Andulino[offline]

Andulino

2021-07-16 13:31:230+#2Válasz a #1 kommentreKöszi szépen, bejött ez a 10 perces dolgok, már csak az arányokra kéne figyelni. Bevallom ezt már én is olvastam (sőt ki is próbáltam smiley ) De rajzolás közben eszembe se jutott smiley Majd talán legközelebb

vorosritty[offline]

vorosritty

2021-07-13 18:57:080+#1Nagyon jó kis gyakorlások.
Én úgy látom, hogy a (kb. mindenki által) mumusnak tartott kezek mellett a lábfejeket illetően bizonytalan vagy. Egyszer valahol azt hallottam/láttam/olvastam, hogy a talp hossza nagyjából megegyezik az alkar hosszával (mérd csak össze a sajátodat), így ezt az arányosságot szem előtt tartva elkerülhető, hogy túl picik legyenek a lábfejek.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]