: Cseresznye csendélet

Barátnőmmel kitaláltuk, hogy minden héten rajzolunk egy képet. Az egyik héten ő keres referenciát a másik héten én és mindenki szabadon választott tecnikával és legjobb tudása szerint lerajzolja. Ezt a képet ő találta.
Én kb. 4 éve nem nyúltam ceruzához, szóval ez egy kicsit nagy falat volt számomra, de sokat tanultam belőle és már alig várom, hogy a következőnek is nekiessek.

[ https://goodnessandfavour… ]
Címkék: , , , , ,

529 megtekintés
2 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Andulino[offline]

Andulino

2020-12-21 17:38:450+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm a hozzászólásod és a jó meglátásokat smiley Valóban a kép elhelyezés (sem) sikerült jól, szokásom mindent lekicsinyíteni, de kaptam erre egy nagyon jó tippet a rajzpartneremtől és a következő munkámban már alkalmaztam is és kevesebb üres helyem maradt.
Hamarosan azt a rajzomat is hozom smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2020-12-21 11:40:570+#1Jók az ilyen kihívások! smiley És jó az is, hogy végre rajzoltál, néha azért kell ezt gyakorolni. Az oválison látszik, hogy a perspektíva nem lett az igazi, valamint a kompozíció sem az, felesleges a kép felső része, mivel minden a kép alsó részére mutat, így érdemes lett volna ott több helyet hagyni. Megnéztem közben a referenciát is, az így is van, nem véletlenül.
A tónusképzés szép, a kontrasztokat is nagyon jól kezelted. Remélem, hogy lesz még kedved többet rajzolni! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]