: Bácsi

A rajz megrendelésre készült. Tegnap adtam át, és a megrendelőnek nagyon tetszett a végeredmény smiley azért csak tudok valamit, igaz még sokat kell fejlődni.

[ http://kepfeltoltes.hu/vi… ]
Címkék: , , ,

745 megtekintés
1 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

angeli[offline]

angeli

2016-08-21 17:14:540+#4Válasz a #3 kommentreHát igen van ilyen smiley sajnos csak olyan rajzok sikerülnek joban amiket én magam választok ki és meg is tudom úgy csinálni ahogy kell, de ahogy irtam már a fényképen és élőben is teljesen más, a háttérről ne tegyünk sok emlitést nah azt a részt nem szerettem csinálni unalmas és fárasztó volt smiley de legalább nem lett szar.
Angi

Zhenia[offline]

Zhenia

2016-08-21 16:11:050+#3Egyetértek Burbullal, kicsit én sem érzem késznek teljesen. Nem is az arányok, hanem túl tiszta maradt, a szem talán annyiban furcsa, hogy az eredeti képen a bőre sötétebb tónusú, így nem látszik annyira sötétnek a szem, míg a te rajzodon igen, ezzel egészen más személynek tűnik, a bajsza is kisebb mint eredetileg.
A háttér kidolgozásába, és a ruhába mintha több energiát fektettél volna.
Összességében szép munka, csak apróságok smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

angeli[offline]

angeli

2016-08-19 19:28:580+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm a kommentet, de élőben azért másképp néz ki mint itt a fényképezőgép is ronthat rajta, a szemével meg semmi gond sincs, a bajusz meg a képen is ilyesmi, de az a lényeg, hogy tetszett a megrendelőnek és mivel tudom, hogy nem a legjobb igy elárulom mivel nem titok, nem kértem sokat ezért, mert jól tudom, hogy még csak haladó vagyok.
Angi

Burbul[offline]

Burbul

2016-08-19 13:42:061+#1Biztos sok munkad volt vele,de en meg a bajuszan dolgoztam volna.Meg amikor felvazolod azt meg kell probalni hajszal pontosan hogy a vegeredmeny tökeletes legyen.A szemek szerintem nem sikerültek valami jol.Ez az ami szerintem mas karaktert kölcsönöz az alanynak.Ha a szem v.orr v. szaj nem sikerül pontosan lemasolni a vegeredmeny egy teljesen mas karakter lesz.Ill. a vastag körvonalakat mellözni kell az arcon.Amugy az arcot szepen tonusoztad.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]