: Pipacs



Címkék: ,

889 megtekintés
6 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Audrey[offline]

Audrey

2012-04-07 18:50:360+#4Válasz a #3 kommentreKöszi Vica, régi képem, már nem tudom próbálkoztam-e más beállítással. Ált sok képet készítek azokból mazsolázok, talán ez volt a legjobb.
Köszönöm smiley
A művészet szárnyakat adjon, ne bilincseket

Vicaversa[offline]

Vicaversa

2012-04-07 09:49:050+#3Engem nem zavar ahomályosság. Nagyon szép lett! talán kevésbé szabályosan helyeztem volna el.
Aloha :)

Audrey[offline]

Audrey

2012-04-06 21:53:000+#2Válasz a #1 kommentreSajnos a gépemtől vagy tőlem (?) ennyi tellett, de jó lenne valóban ha nem lenne egy csöpp homályosság sem, ezzel egyetértek.
smiley eszembe nem jutna asztalerítő, direkt feket háttér van, és a cseppek is tudatosak, örülök hogy jól érvényesülnek. Jó a párhuzamod a csillagos éggel.Köszi.
A művészet szárnyakat adjon, ne bilincseket

Bögre[offline]

Bögre

2012-04-06 21:41:340+#1A jobb szélén egy kicsit homályos, az sajnos ezen a képen szerintem elég zavaró, mivel magát a növényt emelted ki, ezért szerintem "illene" hibátlannak" lennie.

Ennek ellenére tetszik, örülök, hogy nem egy terítő vagy valami van a növény mögött, ami látszódna, hanem tényleg feketeség, nincsenek ebből adódóan zavaró foltok. A virágon az apró kis cseppek szerintem nagyon jót tesznek neki, ne kem egyből az jutott az eszembe, mint a csillagos ég. Apró kis fénypontok. +1

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]