: Fehér hegy -gömb

11 cm átvérőjű akvarell lapon filc festés, nem rajz, de nem volt ilyen anyaghasználat a címkék között. A filctoll nedves felületen akvarellként működött, ezért festés inkább.
Az akvarell lapot pedig beletettem egy karton tetőbe, ami az ebédem levesének volt a tetején, az a kép kerete, itt nem látszik, körbevágtam, ha valakit érdekelne ilyen mélyen a téma smiley

Címkék: , , , ,

388 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2021-06-27 16:31:070+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen smiley , és igen, nagyon színes smiley Annyira örülök, hogy kérdeztél, és igen egy papírba csomagolt leves smiley dobozának teteje az akvarell lap kerete, de teljesen sík, nem hajlik semerre smiley Mostanában nem műanyagban hozzák a rendelt kajámat, hanem oan barna, környezetbarátos papír cuccokban... ha sietel, nem áznak el, kimosás után lehet őket festeni, vagy bármi cukkancs tartót csinálni belőlük. Mekkora már, nem ?: ) Ilyen nem körbevágva : https://scontent-vie1-1.x…
Ilcsi

Andulino[offline]

Andulino

2021-06-27 14:28:450+#1tyűha, ezek aztán az erőteljes színek smiley Ha az edény tetejében van, akkor ívben van az egész és attól van térbeli hatása?

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]