: Lak

13 x 18 cm akvarell lap, akvarell/akril festésem.

Nem lelem a helyem, akár ilyen kicsi is elég lenne...tegnap meghalt a kiskutyám, nem lelte a helyét ő sem, ő világcsavargó és minden szabályra szaró életke volt... helyes, nagyon helyes, így kell...de szűk a világ, én nem tudtam olyan gyorsan szaladni vele ,ahogyan ő akart, itt meg, itt, itt nem lehetett...hinnem kell, h ember nem bántotta, csupán eljött az ideje, annyit futott, 3 életre is elég lenne...hős volt, kibírt mindent, amit az utolsó heteiben rámért a sors...én nem tudom mit kell ilyenkor csinálni, hát fenébe, nem tudom... csak leírtam muszáj, mert muszáj...


...és akkor ma nagy levegő, mert menni kell, a fenébe, ma is menni kell, virágot kell festeni, meg úgy tenni mintha nem kóvályognék ebben a pici helyben, mint egy fájdalomgombóc...és akkor ma festek piros pipacsot, vagy ami szép..

Címkék: , , ,

451 megtekintés
1 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Editsulli[offline]

Editsulli

2020-08-12 15:36:140+#3Válasz a #2 kommentreSzivesen smiley

Barnuska[offline]

Barnuska

2020-08-12 08:49:360+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen ! Kedves vagy a nézést miatt, a megértés miatt is, és persze azért is, mert a festést most másképpen tudtad értékelni !
Ilcsi

Editsulli[offline]

Editsulli

2020-08-09 15:10:000+#1Nagyon sajnalom smiley En tudom milyen mikor elveszited a 'gyermekedet'. A kep nekem nagyon tettszik.Fel a fejjel.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]