: Pirkadó erdős

50 x 70 cm-es vászonra készült akril festés, festőkéssel, lakás - dekornak, vagy mi smiley



Címkék: , , , ,

504 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2020-03-10 16:27:160+#2Köszönöm szépen a nézést smiley Nagyon szeretem ezt a festésemet, random volt, semmi terv...tudod, sokat vagyok egyedúl, magamban a kis galériámban, irigylésre méltó lehet, de sokszor sok, és olyan igazából húsevő a kinti forgalom, a benti létezés együtt levése...szóval aprócskát kibuktam a sok sok festéstől, az emberek végeláthatatlan igényeitől, az éppen mi nem tetszik-től, na és akkor fogtam ezt a vásznat, és fehér, meg fekete, meg festökès, majd lesz vmi smiley ...tetszett a háttér, a piros már adta magát, csak piros lehetett, a kék meg sztem minden képemen ott lesz már smiley A hangulata mocsár, köd, tekergődző ágak, de dafke piros...még én is fejtem, h hogyan sikerül ilyen hangulatúra, ismét nem menne még1szer smiley Sajnálom, hogy térben nem tudom megmutatni, de valahogyan majd csatolmányozom, csak még nem ismerem a telefonomat smiley
Ilcsi

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2020-03-10 10:37:300+#1Van valami meghatározhatatlanul jó ebben a képben. Igazából le van írva és látom is, még sem tudom gondolatokkal megfogni. Ez számomra azt jelenti, van valami olyan egyedi története amit nem lehet csak úgy megfejteni.
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]