: Angelina

A4-es méret, rotling, és grafit, hb-8b ig.
A digitalizálás valamiért megint nem igazán sikerült, nem sikerült vissza adnom azt, amilyen valójában a rajz, pedig próbálkoztam. A hajra nagyon rá kéne gyúrni, mert nagyon nem megy.

[ http://kepfeltoltes.hu/14… ]
Címkék: , ,

824 megtekintés
5 szavazat
7 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-06-30 23:43:050+#7Válasz a #6 kommentreSzia, köszönöm szépen.

Most a hétvégén elvégeztem egy három napos jobb agyféltekés rajztanfolyamot, már nagyon-nagyon régóta kacérkodtam a gondolattal és amint a bemutatkozómban írtam is, március végén kezdtem el rajzolni, úgy, hogy itthon a jobb agyféltekés könyvből "tanulgattam". Talán Te adtad meg az utolsó lökést, ami megerősített abban, hogy el kell végeznem egy tanfolyamot. Ez a rajz a "vizsga munkám" volt, a tanfolyamon kezdtem el, de itthon fejeztem be, mert én nagyon lassan rajzolok, nekem egy ilyen kép kb. 7-10 óra.

A tanfolyamon meglátásom szerint, a reklámjával és a beharangozójával ellentétben nem a látásmódom változott, vagy ilyenek, hanem technikákat mutattak, tanítottak, amit úgy érzem, ha szorgalmasan, kitartással fogok gyakorolni és alkalmazni, akkor tényleg az előnyömre fog várni és általa jobb lehetek.

erdeizoltan[offline]

erdeizoltan

2014-06-30 23:36:100+#6Gyorsan fejlődsz látszik hogy sokat rajzolsz! smiley grat!
Erdei Zoltán

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-06-30 20:47:160+#5Válasz a #4 kommentreKöszönöm szépen. smiley

Zhenia[offline]

Zhenia

2014-06-30 20:23:350+#4Ez igen! Nagyon szép lépés megint előre smiley Egonov elmondott mindent, annyit tennék még hozzá hogy a haj töve meg a bőr találkozása kissé elüt de ez már csak hajszálhasogatás smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

egonov[offline]

egonov

2014-06-30 20:22:440+#3Válasz a #2 kommentreIgen, így valóban jobb a digitalizálás. Hajrá-f!

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-06-30 20:14:530+#2Válasz a #1 kommentreSzia, köszönöm szépen. A gyakorlással nem lesz gond, mert egyre jobban rá függök a rajzolásra....bár, mostanában már nem lesz ennyi időm sajnos.
Az orrnyereg valóban vaskosabb, én is észre vettem....a bal oldali árnyék....azt hiszem a rossz digitalizálás miatt látszik úgy, mert magán a rajzon azért több ott az árnyék, talán így jobb lesz:
http://kepfeltoltes.hu/14…

egonov[offline]

egonov

2014-06-30 20:05:150+#1Egyre jobbak a rajzaid! Két apró észrevételem van (mert vesztemre megnéztem a refet...) A bal oldalon a kevesebb árnyékot kapott a járomcsont környéke, ezért az az érzetem van, mintha a szimmetria elcsúszott volna jobbra. A másik, hogy az orrnyereg egy paraszthajszállal vaskosabb lett.
Ha ilyen szorgalmasan dolgozol ahogyan eddig, akkor biztos a fejlődésed a hajzatok területén is! smiley Gyakorolj csak hajakkal, vagy csak arcokkal. Amikor megunod az egyiket, előveszed a másikat. Aztán csak össze kell rakni smiley Megy a pont +1

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]