: Keressük a zaranyat ;-)



Címkék: , ,

738 megtekintés
0 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-05-27 13:23:250+#2Válasz a #1 kommentreElnézést kell akkor kérném, de valóban csak azért készült, mert miért ne, mert jól néz ki. Nem török fotós babérokra, ezért nem is írtam hozzá semmilyen jellemzőt, egyszerűen csak kattintottam egyet a telómmal. Abszolút nem konyítok a fotózáshoz sem. Legközelebb, ha esetleg készítek fotót,megpróbálok jobban odafigyelni.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-05-27 12:36:320+#1A témát szépen megtaláltad, ilyen szempontból jó a kép. Viszont ferde a kép, az egész erőltetetten középre igazított minden szempontból, miközben sok elemre ez nem jellemző. A színei nem szépek, túl sötét a fotó. Én a helyedben próbálkoznék egy vágással és némi utómunkával. Hiába a szép téma, tudni kell azt szépen lefotózni is! Tessék kísérletezni, több képet készíteni.
Ha pedig csak azért készült, mert "meg szeretted volna mutatni és készítettél róla ezért egy fotót" és ezért nem fontos a tálalás, akkor a facebookra készült a kép, nem a kockartra, ahol technikailag, mondanivalóügyileg is fontos egy-egy fotó.
Szóval legközelebb bátran kísérletezz és nyúlj hozzá utólagosan a fotóhoz, ha találtál egy fotóznivaló témát. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]