: Kakukk

illusztráció

Címkék: , , ,

810 megtekintés
5 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Bex[offline]

Bex

2013-05-09 00:04:350+#5Válasz a #4 kommentreValóban jobb kontrasztosabban, bár amit feltettem már kicsit szétcincáltam, így az már nincs ugyanígy meg, csak még nem sikerült befejeznem, a hátteret is módosítottam, ott ahol a pókok vannak kicsit világosabbra is vettem, hogy jobban kiemelődjenek, meg megfogadom a tanácsodat és több sötétebb tónust és kontrasztot is teszek bele, hátha megdobja.

A napóra nem volt szándékos, de most ötletet adtál, nem baj ha azt is belevonom, ha már úgyis kicsit átrajzolom?

Garpeer[offline]

Garpeer

2013-05-08 22:40:370+#4Utólagos engedelmeddel kicsit módosítgattam a képet (nagyon keveset, csak sötét tónusokat sötétítettem még egy picit)
http://dl.dropboxusercont…
Ezzel a kevés módosítással is sokkal részletdúsabbnak tűnik a kép. Saját képeimnél is azt vettem észre, hogy festegetés közben hajlamos vagyok tompa színeket használni, így utólag mindig erősíteni szoktam a kontraszton.
A háttérrel szerintem nincs gond, a vázlathoz képest pont annyi minden került bele, hogy ne legyen unalmas, de ne is vegye el a tekintetet a fő témától.
Most láttam egyébként: az ott a háttérben egy Nap-óra? smiley
Are you gonna give me a robot death monkey?

Vajjéhó[offline]

Vajjéhó

2013-05-07 23:09:430+#3Nagyon tetszik, hasonló a problémám mint Garynek, szívesen megnézném nagyobb felbontásban. smiley +1
Nem vagyok jobb agyféltekés rajzoló, nekem mind a kettő megvan :D

Bex[offline]

Bex

2013-05-05 21:44:160+#2Az a baj, hogy a színekkel meg a hátterekkel még mindig hadilábon állok, és valahogy a részletek könnyebben elvesznek vagy valahogy másképp kéne kidolgozzam. Feltöltöm a vázlatát, lehet az áttekinthetőbb. Ha van tanács vagy javaslat azt szívesen veszem.

Garpeer[offline]

Garpeer

2013-05-05 19:51:020+#1Régen hoztál ide képet, de ez a rajz talán kárpótol egy kicsit.
A sok apró részlet miatt viszont jó lenne kicsit nagyobban is látni, ez tipikusan olyan rajz, ahol az ember elbogarászna a részletek közt
Are you gonna give me a robot death monkey?

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]