: Balerina

16+Az alkotás megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Alkotás megtekintése

Tettem egy probat az anatomia ismeretem böviteser.Meglepöen jo volt ezt a rajzot elkesziteni,szorakoztato volt.
Canson Mix Media Imagine A4 papir es Marco 2H,B,2B,4B cerkak.

[ http://kepfeltoltes.hu/16… ]
Címkék: , ,

936 megtekintés
1 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Burbul[offline]

Burbul

2016-06-22 14:14:050+#2Válasz a #1 kommentreHat igen ezzel az utomunkaval vannak meg gondjaim.en peldaul eszre sem vettem a lilas arnyalatot.Az is lehet,hogy a szemem sem az igazi.A te verziod jo csak eredetiben egy picit vilagosabb a hatter.Biztosan rajzolni fogok meg ilyeneket mert nekem bejött.Bar most egy tajkepen dolgozom mert hat az a terv hogy minel több mindent kiprobaljak,hogy megtalaljam önmagam a rajzolasban.Igen vannak sajnos aranytalansagok benne(még).Meglatszik ,hogy meg csak egy par honapja rajzolok de dolgozom rajta.Most iratkozok be egy fel eves akt rajzolo tanfolyamra.Köszönöm az eszreveteleid amiböl ismet tudtam tanulni. smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2016-06-22 10:47:541+#1Hát, nem csoda, hogy szórakoztató volt elkészíteni, nagyon jó kis anatómiai tanulmánynak tűnik már a fotó alapján is! Biztosan sokat is tanultál belőle. smiley
Megint érzek némi aránytalanságot, pl a combon azt a puklit, de önmagában már a póz is szül sok aránytalanságot (pl a boka a referencián is vastag). A jobb kezének a megrajzolása nagyon tetszik, benne van a kecsesség és precizitás.
Kicsit esztétikailag érzem gyengébbnek a képet, elvész a figura. Lehet, hogy a nem helytelen befotózás miatt vagy mert lehetett volna erősíteni a feketéket és fehérebben hagyni a fehér részeket a szürke háttér előtt.
Pl így:
kép:https://dl.dropboxusercon…
Színtelenítettem a képet (mert gondolom nem lilás papírra rajzoltál), illetve növeltem a kontrasztot (nem tudom, mennyire közelítettem meg az eredetit). Így máris jobban működnek a kontrasztok, jobban vonzza a szemet.

Összességében egyébként tetszik az alkotásod, és jó látni ilyen jellegű anatómia gyakorlásokat! Szóval csak így tovább!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]