: C - White Warlock

megrendelés

Címkék: , , , ,

388 megtekintés
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2023-07-10 19:42:220+#3Válasz a #2 kommentreHuh, akkor nagyon jól csináltad meg a fotó használatát! smiley Meg nem mondtam volna, ügyes munka!

Akkor jól láttam, hogy azok a virágok nem túl szépek DAZ-ban. :/ Kár, pedig tök jó lenne, ha erre is lennének szép modellek jó anyagbeállításokkal.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Cashile[offline]

Cashile

2023-07-10 16:05:390+#2Válasz a #1 kommentreVan pár használható 3d virág is, de őket inkább csak távoli dolgokhoz szoktam használni, fűben kicsiben még rendben vannak, de közeliekhez nem az igazi : ilyenkor inkább fotó referenciák és ráfestés smiley
Itt is fotó alapok vannak és so copypaste és festés smiley
Köszönöm! smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2023-07-10 12:24:020+#1Nagyon tetszik ez a szimmetria, illetve a sok szimbólum, amit használtál hozzá, bölcs és fenséges lett a kisugárzása a karakternek! A virágokról megnéztem volna egy folyamatot, miképp készültek. smiley Nézegettem DAZban a virágok készítését is, de mind olyan műanyagnak nézett ki, nálad viszont szép természetesek. Gondolom sok ráfestés kellett nekik vagy valami nagyon jó beállítás a renderhez. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1870 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]