: Lány

16+Az alkotás megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Alkotás megtekintése

Ez a legújabb digitális munkám, és mivel régen töltöttem el bármit is, gondoltam megmutatom. Kritikákat, észrevételeket várok, mert úgy érzem van még mit fejlődnöm.

[ http://fc03.deviantart.ne… ]
Címkék: , , ,

877 megtekintés
4 szavazat
8 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Csag[offline]

Csag

2014-07-29 23:12:150+#8Válasz a #7 kommentreKöszönöm smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-07-29 23:08:020+#7Válasz a #6 kommentreIgyekszünk! smiley Akár egy ecsettel is festhetsz egy képet, csak jól állítsd be. smiley
Sok sikert. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Csag[offline]

Csag

2014-07-29 23:05:250+#6Válasz a #5 kommentreKöszönöm a sok tanácsot, igyekszem megfogadni őket a következő festésnél. Igazából, az egészet egy ecsettel csináltam, legközelebb igyekszem variálni, de még csak most ismerkedek a technikával. De majd feltöltöm az eredményeimet, és remélem segítetek a hibák javításában. smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-07-29 22:55:520+#5Válasz a #4 kommentreAkkor tessék kihasználni a lehetőségeit ecsetbeállítások terén! smiley
Most mondok néhány észrevételt, amiket mindenképp fogadj meg a következő festésnél, mert általánosan úgy jó alkotni, illetve úgy lesz sokkal eredményesebb a rajz.
1. Felejtsd el a puha ecseteket, nagyon nehéz velük jót alkotni. Esetleg alap színek felhordásához érdemes használni, de egyébként nem lesz szép az eredmény, mert minden homályos a képen, az élek elvesznek. De ebbe minden kezdő, kivétel nélkül beleesik. Én is így kezdtem. smiley De ehelyett használj kemény ecseteket. Az ecsetbeállításokról itt olvashatsz: http://www.kockart.hu/tut…
Kísérletezz, sok funkció áll rendelkezésedre. smiley
2. A digitális képeknél általában nem elég az, ha csak felviszed a színeket, mint a tradicionális képeknél. Egy kis nehezítés van ebben, mert ezeket a tónusokat el is kell dolgoznod így: https://www.youtube.com/w…
Szóval két tónus határát eldolgozol, alt-tal pedig mindig színmintát veszel.
3. A széleket próbáld meg élesíteni rátónusozással vagy visszaradírozással (ami éppen van lehetőségként) vagy legalábbis "egyenesítsd", hogy ne legyen egérrágta.

Az arányok egyébként viszonylag jók, és sose legyél rest valamin változtatni, ha nem jó. Ennek a technikának az az előnye, hogy bárhogyan belenyúlhatsz szinte. A másik még az, hogy fess nyugodtan nagyban, ha bírja a géped, és akkor a kis részleteket is ki tudod dolgozni. Én pl. 3000x4000 px környékén szoktam dolgozni, de sokszor még ennél jóval nagyobban.

Röviden ennyi. smiley Remélem, hogy segítettem. smiley Egyébként jól kezded, lesz ennél sokkal jobb is, csak biztatni tudlak. Sok sikert!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Csag[offline]

Csag

2014-07-29 22:47:280+#4Válasz a #3 kommentreIgen, van egy wacomom.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-07-29 22:45:400+#3A tónusai furcsák nekem nagyon. Mielőtt írok kritikát, meg szeretném kérdezni, hogy táblával rajzolsz-e vagy anélkül?
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Csag[offline]

Csag

2014-07-29 22:44:280+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm az észrevételeidet.
Már észrevettem az arcon lévő elcsúszást csak már nem volt kedvem kijavítani... Viszont amíg rajzoltam, valamiért a könyék árnyékolását éreztem a leggyengébbnek

Zhenia[offline]

Zhenia

2014-07-29 22:33:370+#1A hatást elkaptad, a fényjátékot is. Ám aránytalanság van pl az arcon. Bár nme tudom mennyire volt cél a másolás. Az élek itt ott darabosak ahogy a tónusok is valahol szépen megoldottad (térd környék) de valahol kicsit befejezetlennek hat (lábfej)
Ezt csak mint laikus véleményeztem. a digi hozzáértők majd többet írnak smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]