: Expendable

3 év után ujra ceruzát kaptam a kezembe, és asszem nagyon jó dolog lett belőle smiley

Címkék: , ,

5811 megtekintés
4 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-05-25 16:00:410+#3Jó kis film, jó kis kép :-)
TG-Art Gallery

csőrike[offline]

csőrike

2015-05-22 17:03:550+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm a hozzászólást.igen van referencia de az sajnos egy nagyon pixeles kép és úgy gondoltam inkább nem,meg sajnos a hollón vagy milyen madár ez kicsit változtatnom kellet , rövidebre mert a lap elfogyott jobb oldalra. köszönöm az észrevételeidet legközelebb figyelek rá. igen a digitalizálással még bajlódok de láttam itt egy tutorialt majd legközelebb azzal csinálom.

Zhenia[offline]

Zhenia

2015-05-22 16:59:040+#1Nagyon helyesen tetted smiley Szerintem jó lett. kicsit szürke a digitalizálás miatt, erre figyelj. smiley Meg a körvonalakra ahol nem nagyon kell (pl koponya teteje) azokat szépen beledolgozni a formába, de ennyi kihagyás után teljesen klassz smiley

(ha használtál referenciát azt kérlek linkeld, ez nem csak azért kell hogy miből dolgoztál hanem megtiszteled az eredeti alkotót azzal ha visszalinkeled az alkotását, ha rajz ha fotó vagy egyéb. köszönöm smiley )
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    2 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]