: Rodéziai ridgeback - WIP

Az érettségiszezon egy nagyon-nagyon csúnya dolog, minden középiskolás rémálma. Ennek "köszönhetően" február óta egyáltalán nem rajzoltam, ennek produktuma lesz ez a rajz. Nem a legjobb munkám, de mentségemre szóljon: közel öt hónapja nem fogtam grafitot a kezemben.

[ https://i.pinimg.com/orig… ]
Címkék: , , ,

744 megtekintés
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Dreamer[offline]

Dreamer

2018-07-06 13:08:220+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm szépen, folyamatban smiley
Frankly, my dear, I don't give a damn.

jozsa0518[offline]

jozsa0518

2018-07-06 12:32:061+#3Nincs itt semm gond,csak be kell fejezni,nekem is tetszik!
Józsa Gábor

Dreamer[offline]

Dreamer

2018-07-06 10:25:520+#2Válasz a #1 kommentreKét hét? Hehe, én két hónapig smiley Ha ezek után sem vesznek fel, asztalt borítok smiley

Megmondom az őszintén, tényleg nem mindig szoktam alaptónust rakni. Ha teszek, akkor a haladási irányban a következő részletet kiválasztom, és csak ott dobok alaptónust. Ezt többet felhozták már, de akárhányszor próbáltam az egész rajzon átívelő alaptónussal dolgozni, mindig rosszul sült el (kivéve a drapériáknál, csendéletnél). De nem adom fel smiley

Köszönöm a hozzászólást, a befejezést már én is nagyon-nagyon várom... smiley
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-07-06 10:15:571+#1Hehe, emlékszem a saját érettségimre, két hétig megállás nélkül tanultam. smiley Utolsó félévben meg az összes tanár ránk traktált minden tanulnivalót, szóval át tudom érezni a helyzetet.
Örülök, hogy újra ceruzát fogsz a kezedben! smiley Már most tetszik a munka - bár nekem furcsa az, hogy nincs alaptónus a textúra alatt, én fotóreál esetén mindig adtam neki, hogy jobban "összerántsa" a képet. Próbáld ki egyszer, sokkal egységesebb lesz a rajz a végén, ha a kép egészén dolgozol (persze a részleteket már ahogy kényelmes, mert ugye még a végén elmaszatolódik a végső "réteg" smiley .

Várom a befejezést, szerintem nagyon jól dolgozol öt hónap kihagyás után is. Hajrá!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]