: Elfelejtelek

Egy korszak vége közeleg.

https://www.youtube.com/w…

Címkék: , ,

177 megtekintés
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2021-10-16 20:02:440+#4Válasz a #3 kommentreNagyon köszönöm, hogy írtál! A javaslatoddal teljesen egyetértek, a szöveget lehetett volna úgy illusztrálni ahogy a tinta feloldódik a vízben és halványabban odatenni például. Örömmel fogadtam a javaslatod és azt is, hogy elgondolkodtatott. Még egyszer köszönöm!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Zimanko[offline]

Zimanko

2021-10-16 14:11:400+#3Nagyon tetszik a gondolat, jó mélyen el lehet veszi a tartalmában. Számomra az összeolvadás és az eltűnés, feloldódás érdekes kettősére mutat rá többek között.
De ha már képi megjelenítés: tök jók a fekete cseppek ezen a háttéren, de a szöveget máshogy oldanám meg rajta, hogy igazán átjöjjön a hangulat. Főleg azt nem érzem odavalónak, hogy ennyire éles, határozott vonalai vannak a betűknek.

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2021-09-25 14:12:070+#2Válasz a #1 kommentreKedves Lamíra!

Nagyon köszönöm, hogy írtál! Nem írtam külön ugyan, de nem is inkább a szándékot takarja, hanem a felejtést mint állapotot, mint elkerülhetetlen folyamatot. Ugyanakkor azért nem írtam külön erről, mert bármelyik jelentésében megállja a helyét. Örülök, hogy értékelted!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Lamíra[offline]

Lamíra

2021-09-25 12:15:460+#1Kedves Egyszercsak.

Ismert érzéseket ébresztett bennem ez a gondolat. Van, hogy nem akarjuk feledni a másikat, de mégis úgy érezzük, ez a legjobb döntés. Elgondolkodtató volt olvasni . Őszinte elismerésem.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1846 tag online

    3 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]