: Köszönet

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek! Azoknak akik valaha írtak kommentet és azoknak is akik nem. A látogatóimnak és érdeklődőimnek, tényleg mindenkinek! Tudom, hogy sokszor vagy nem megfelelő vagy egyszerűen rossz megfogalmazás miatt megbántottam más alkotókat akik ma nem szívesen gondolnak rám. Tudom, hogy összességében nagyon keveset kommenteltem másokhoz és tudom, hogy pont annyit kaptam vissza ezért amennyit én is adtam. Tudom, hogy nehéz lehetett úgy kommentet írni, hogy egy grafikai közösség tagja voltam és verseket hoztam. Ugyanígy én sem tudtam érdemeben kommenteket írni a grafikai alkotásokhoz. Ha pedig megpróbáltam az néha nagyon rosszul sült el…. Köszönöm, hogy cirka 7 éven át megtűrtetek magatok mellett, köszönöm a szavazatokat az építő kommenteket és kritikákat, igen a kritikákat is… amikre néha eléggé immunisan reagáltam és a nem írt kommenteket is. Bevallom sok versem azért született… és lett olyan, amilyen mert éheztem egy időben a kommenteket. Végül pedig szeretnék megköszönni minden támogató gondolatot, unszolást és végül eme kivitelezést amellyel eljuthattam verseim céljáig. Ám e „beteljesülés” nem véletlen itt ér véget… Itt kezdődtem és itt méltó, hogy befejeződjek. A kinyomatott példányok egyelőre szűk családi és baráti körben kerülnek szétosztásra. Még egyszer köszönöm, hogy 2014 -ben befogadtatok!

Címkék: ,

174 megtekintés
8 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2021-11-22 18:15:550+#8Válasz a #7 kommentreElőször is üdv újra és köszönöm, hogy írtál! Öregszem... ezzel együtt jár az is, hogy sokszor érzékenyebb vagyok. Én inkább írtam... A sok felgyülemlett érzést kiírtam magamból. Sokan akik követték az írásaimat itt-ott, azok pedig nagyon sokszor javasolták, hogy legalább valamilyen módon jelenjen meg kötetben is. A kiadatásáról nem gondolkodtam. Örülök, hogy adtál magadról életjelet és köszönöm a leírtakat!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Manó[offline]

Manó

2021-11-22 16:49:500+#7Ember.... Én ezen az oldalon egykor moderátor voltam, aztán eltűntem. Gyakorlatilag most is olyan vagyok, mint egy szellem, ritkán vagyok, ha valami együttállások ép kedveznek, de inkább nem. Szeretem ezt az oldalt, és soha semmi más helyről nem tanultam többet, mint itt... kb mindenről. Itt olyan emberek léteznek, akik többek, mint az átlag létező teremtmények. Hogy megbántottam e embereket azzal, hogy eltűntem? Biztosan.. Röstellem e ezt? Teljes egészében. De senkit sem akartam traktálni a problémáimmal, így halgattam. Hogy ez jó taktika volt e? Nem tudom, talán nem. De ez a közösség olyan, amit soha nem tudnék megtagadni, végleg elhagyni, mert minden tag itt érték! Szerintem kár volna érted is, ha elmennél, én azt mondom maradj, és alkoss, ha nem tudsz, beszélgess, vagy csak köszönj be. Én Jelenleg sanjos leginkább csak a beköszönök státuszban vagyok kb évek óta, de reménykedek, hogy lesz ennél még jobb is. meg abban is, hogy elviselnek engem így is, legalábbis még egy ideig. Aztán majd a jövőben meglátjuk mi lesz....
Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat!

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2021-09-29 13:43:450+#6Válasz a #4 kommentreNagyon köszönöm, amit írsz kedves és megtisztelő! Az "itt kezdődtem és itt méltó, hogy befejeződjek." - Arra a fejezetre vonatkozik amit az első versemtől a kinyomtatott utolsóig írtam. A hogyan tovább bizonytalan de nem mondanám véglegesnek. Fogalmam sincs, hogyan tovább, és ez most azért jó érzés, mert nem érzem kényszernek vele az írást. Lesz ahogy lesz, de hátrébb lépek kicsit, mert nem szeretnék a régmúltban elkövetett csapdáimba újra beleesni. Időt adok magamnak. Köszönöm még egyszer az elismerő szavakat!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2021-09-29 13:27:270+#5Válasz a #3 kommentreNagyon köszönöm a leírtakat! Az, hogy döntöttem az igaz, de nem arról, hogy itt és most örökre búcsút intek. Egy fejezet végéhez érkeztem és ezt a kötettel zárom. A jövőt illetően kicsit hátra lépek. Több szabadságot engedek a fejemnek az érzéseimnek és a dolgok megélésének - történésének. Több szabadságot annak, hogyha írok, akkor azt bármikor szabad akarattal és élményekkel tehessem. Nagyon mély pályaívről röppentem a most-hoz. Az írási kényszer sokszor volt a mélység amit megéltem. Sok munka kitartás és segítő támasz hozott el idáig. De sokszor függtem is mások véleményétől. A döntés azonban mindig az én döntésem volt. Ha írtam, ha mélyet írtam vagy ha szépet. De ha leírtam a poklot is az én döntésem volt. A lelkiismeretem mellett nem tudtam elmenni. Szerintem senki nem tud. Ezért fogalmaztam a "Köszönet"-ben úgy ahogy.
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2021-09-29 12:18:260+#4 smiley Azta, gratulalálok a nyomtatott példányokért! smiley Szerintem ez igazán nagy dolog!

Én mindig szívesen nézem/olvasom az alkotásaidat, örülök, hogy vannak ilyen sokoldalú tagjaink, mint te. smiley Remélem, hogy ez nem arról fog szólni, hogy többet ezt az oldaladat nem láthatjuk, kár volna érted!
Persze, nem mindig van időm kommentelni, ez sajnos úgy általánosan igaz mostanában. smiley

Egyébként sosem éreztem azt, hogy bárkihez írt gondolataid sértőek lennének. A nekem kapottak mindig örömmel töltenek el. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Barnuska[offline]

Barnuska

2021-09-29 11:22:150+#3Olvasom az elköszönőd, de nem értem !
Miért mentegetőzöl, én ostorozást olvasok, és ez nem tetszik !
Írtál, más meg fest, meg rajzol, meg pacsmagol, meg már nagyon tudja, a másik meg kevésbé, vagy soha. Ez ilyen cucc, ez az alkotás világ, vagy mi.

Úgy élünk, hogy mindig azt sasoljuk ki mit mond, ( ír ) , és aztán jajj mi lesz ?! Mond, és mi lett ? Hejj, tudod, végtelenül de nem számít, egyáltalán nem számít, ki mit ír, mond - ez sem, amit én most - csak tudni kell hová tenni. Jaaa, de tudni kell azt is, hogy ezek játszmák, leosztott szerepekkel, ( itt is ) , és tudni kell, mi a szereped ! Abból kilépni , na ott kezdődik a gebasz, ott csak vesztes lehetsz.
Ja, ezek nem az én gondolataim Popper Péter Lélekrágcsálók könyve...Kötelezővé tenném, magamnak már igen, de mindenkinek !

Szóval : döntöttél, ez respekt. A többi gondolat, amit ideírtam gyorsan, nem számít, csak nekem, másnak nem számíthat, neked sem !

Zárójel : Én szerettem olvasni a betűidet, sajnálom, hogy nem hozol többet... keveset írtam hozzájuk, de nem azért, mert nem érdekeltek, hanem éppen azért, mert igen ! Igyekeztem odaírni : olvasom, gondolkodom smiley

A könyvedhez gratula, olvasnám smiley , .... a továbbiakhoz pedig boldogulást.
Ilcsi

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2021-09-28 22:24:280+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm, nagyon jól esik amit írtál és nagyon megtisztelő! Nem a versek miatt van lelkiismeret furdalásom, hanem a reakcióim miatt és a viselkedésem miatt... egyfelől azért, mert többször is írhattam volna másokhoz illetve normálisabban is tehettem volna. Szókimondó voltam és sokszor tiszteletlen is.
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Lamíra[offline]

Lamíra

2021-09-28 19:47:310+#1Kedves Egyszercsak. Sajnálattal olvastam végig minden mondatod és nem akarom elhinni, hogy tényleg elmész. Én nagyon értékelem a verseidet, akkor is, ha nem mindegyikhez tudtam hozzászólni. Én igazából nem tudom , hogy kik voltak azok az emberek , akikkel nem sikerült úgy megbarátkoznod , de bisztosan ők is nagyon értékelik az itt megosztott munkásságod és bisztosan élvezték a társaságodat, mert te is a Kockart részese vagy, számomra igen és jó volt hogy megosztottuk egymással a gondolatainkat és így valahol erősítettük is egymást. Tudom hogy ez egy rajzmegosztó oldal , de melletted úgy érzem, nem csak mások rajzával gazdagodtam, hanem a verseid is gazdaggá tettek és némelyik elgondolkodtatóan szép volt. Egy barátom azt mondta, hogy a versírás is festészet , csak szavakkal és te a szavakkal festettél szépeket. Örülök annak, hogy elérted a célod és fogadd őszinte Gratulációm verskötetedhez. Remélem hogy egyszer visszatérsz hozzánk. Ha úgy érzed , hogy tényleg el kell menned, sok szerencsét és sikert kívánok és kívánom, hogy érd el az álmaidat. smiley

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1844 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]