: 4 elem

Egy időben elkezdtem foglalkozni azzal, hogy mindent le lehet írni 0 és 1-el. Csak kell valami, ami értelmezi ezt a kulcsot. Meg kell találni azt a paramétermennyiséget, amivel le lehet íni mindent. Először a 4 elemre gondoltam, mint kiindulási pont. Aztán rájöttem, hogy ez csak a 3 halmazállapotot és az energia. (levegő,víz,föld,tűz) Ennyi kevés mindent leírni. Gondoltam mi lenne ha a negyedik elem az információ lenne. És ezek után jött a többi. pl. pozíció... Így egy kóddal minden pontban le lehetne írni az arra vonatkozó adatokat. Elneveztem a világ paramétereinek. smiley Csak még nem tudom mennyi kell. De pl. a föld véges. A végeselemes programozást már kitalálták. Utána rájöttem, hogy nem csak ez van, hanem vannak a szürke árnyalatai, stílusok, részletesség,... Most a szürke árnyalatainál járok.

Címkék: , ,

585 megtekintés
3 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2018-07-21 11:03:560+#6Talán itt jobban látható smiley :
https://drive.google.com/…

emberke[offline]

emberke

2018-07-19 13:27:470+#5Válasz a #4 kommentreNem akartam sok képet feltölteni egyszerre. Ez 4db A4 rajzlap. Inkább a mondanivaló a fontos. Ezek a képek kb. 1/5 felosztásban rendezettek függőlegesen.

Az első: "tűz" A talaj az 1-esek sorozata. A felszínen a káosz. (Mint pl. a homok összevisszasága.) (Lehet majd ha újradolgozom, akkor a szintek között is lesz káosz) 3db fa. Itt majd még a láng lesz másabb. Most a 0 és az 1 együtt megy felfele. (Az energia és a gáz)

Második: "víz" Lent a hullámzás, és az előző cseppnek a helye. A cseppnek most a jelölése az 1-es. A körülötte lévő 0 gázban. A háttér a vízben telítettség. Az egyes fejét szoktam nyílnak is használni.

Harmadik: "föld" Lent a talaj összetétele. A felszínen a kristály, ami növekedik. A tövükben a kis kristályok. Bár lehet a fa az tényleg jobb megoldás. Most hogy átgondoltam.

Negyedik: "levegő" Alul a talaj. Rajta a három fa db megégve. A füstöt hordja a szél. Látszik, hogy balról jön a szél, és a füstnél felfele.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2018-07-19 11:41:500+#4Engem ezek az alkotásaid teljesen lenyűgöznek! smiley Azon gondolkodtam, hogy vajon nem lett volna jobb kettesével feltölteni őket vagy így mutatja jobban, amit közölni szerettél volna a képeken keresztül?
Örülök az ilyen szürreális munkáknak, jó ilyeneket is látni az oldalon. Szóval csak hozz még ilyeneket! smiley

+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

emberke[offline]

emberke

2018-07-19 06:43:180+#35.elemként gondoltam az információt. Elírtam. Bocs. smiley

emberke[offline]

emberke

2018-07-18 19:25:300+#2Válasz a #1 kommentreÖrülök, hogy vannak felismerhető dolgok benne. Az információnak egy DNS láncot gondoltam. Kösz a pontot.

Anniee[offline]

Anniee

2018-07-18 18:43:180+#1Víz mint folyékony halmazállapot.
Egy kutat látok.
Tűz mint energia, lángoló fahasábok.
Föld mint szilárd halmazállapot.. Talajból kihajtó növényeket látok.
A szilárdságról nekem a stabilitàs is eszembe jut, és ezt a levegő ábrázolàsodon látom. A három támasztási pont a stabilitás netovábbja. Ezért most bajba kerültem az értelmezésemmel...
A pont ment!!!
András Tibor

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]