: Luis Royo

20200104 Próbálotam egy stílussal. Még nem kiforrott nálam. Valahogy meg kellene talánom az összhangot a felületi alkotók, és az árnyalatok között is.

[ https://upload.wikimedia.… ]
Címkék: ,

546 megtekintés
1 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2020-01-11 15:29:350+#5Válasz a #3 kommentreJa amúgy köszönöm a tanácsot. Elfelejtettem hozzáírni.

emberke[offline]

emberke

2020-01-11 15:23:120+#4Válasz a #3 kommentreNem tudom. smiley Semmi különös oka nincs, amiért ilyen ez az alkotás. Csak próbálgatom ezt a stílust is. Még nem tudom hova fogok kilyukadni. De nekem már ez is tetszik. Bár lehet Luis Royo-, ha meglátná,- fogná a fejét. Lehet az lett volna a tuti, ha az ő stílusában csináltam volna egy portrét. De arra még képtelen lennék.
Láttam olyan stílusokat, ahol túlhúzzák a vonalakat, szerkesztő vonalakat tesznek bele... (Még olyankor is, ha nincs is értelme. Vagy úgy sraffoznak, ami nem is emel ki semmit, csak ott van egy foltként.) Nem tudom. Majd lehet olyat is csinálok. De eddig értelmetlennek tartottam. smiley Lehet csinálok ennek ellenére ilyeneket. Főleg, ha az arcon valami jellegzetesen eltér a többitől. smiley

gepardus[offline]

gepardus

2020-01-11 11:17:560+#3Igen ilyesmire gondolok. Vagyis mutasd meg a szemlélőnek, ez miért ilyen alkotás, érthetővé kell tenned a mondanivalót.
Szerintem itt nyugodtan lehet vadabb dolgot is használni. Tudom, te mérnöki műszaki ábrázolást is szereted, ezt keverni izgalmas lehet. smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

emberke[offline]

emberke

2020-01-11 10:13:250+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm a hozzászólásodat, és tanácsodat. Gondolkodok rajta, de nem tudom, hogy konkrétan milyen egy konkrét részletre gondolsz. Én két fajta dologban gondolkodtam, egyik az, hogy ahol sötétebb, ott közzéhúzni egyre sűrűbben -kersztebe is (Ennél konkrétan alkotó irányban), vagy a különböző keménységű ceruzákat itt is elővenni (Szintén alkotó irányú vonalakkal). A színek tényleg izgalmasabbá tennék. Egyelőre grafittal rajzolgatok mostanában.

gepardus[offline]

gepardus

2020-01-10 15:23:050+#1Érdekes alkotás, szerintem ha ilyen rajzokba gondolkodsz akkor érdemes lenne megfogni egy részletet, és azt erősebben kiemelni, kicsit továbbvinni a szűrrealitását a dolognak. Izgalmasabbá tenni akár a kiemelést színekkel. hajrá! smiley +
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1865 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]