: Veszélyes játék

20190426 A4-es méret

[ a kutyának a beállását néztem ]
Címkék: ,

624 megtekintés
0 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2019-04-28 10:39:000+#6Válasz a #5 kommentreNem tudom, hogy még milyen lesz a következő alkotásom, hogy mit célzok meg. Nem akarok még egy stílusnál leragadni. Próbálkozgatok. Köszönöm a javaslatot, lehet illusztrációs jelleggel lesz megcsinálva a következő kép. De nem ígérem. smiley smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-04-28 10:08:240+#5Válasz a #3 kommentreSzerintem nem szükséges realisztikusnak lennie, én inkább valami könnyedebb, illusztrációsabb kinézetet céloznék meg, az több szabadságot ad és több időt is az alkotásra. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

emberke[offline]

emberke

2019-04-27 18:51:080+#4Válasz a #2 kommentreKöszönöm a kritikádat. Örülök, hogy vannak benne jó dolgok. smiley Az arcok lehet egy kicsit kontúros, és durvák. Ilyenre sikeredett most. Következőnek megpróbálok csiszolni rajta. Saját ötlet. Egyedül a kutyának az anatómiáját néztem meg egy ilyen helyzetben.

emberke[offline]

emberke

2019-04-27 18:43:350+#3Válasz a #1 kommentreIgaz egy kicsit el vannak szúrva az arcok. De nem annyira, mint amennyire én látom. Ez még a realisztikus ábrázolástól messze áll. Ha realisztikus volna, akkor stílusban az arcokat is követni kellene. Ami nekem még nem megy. De remélem menni fog majd. Kicsiben is majd próbálok úgy arcot rajzolni, hogy nem látszik a szemen sem minden, de az a pár vonal ott van ahol kell. Köszönöm az észrevételeidet.

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-04-27 13:37:030+#2Előjelezném, építő szándékkal teszem amit a következőkben írok. Nekem nagyon tetszik benne, ahogy legalábbis számomra látható módon árulkodnak a vonalak, amikkel és ahova érthető okokból a hangsúly került. Gondolok itt az árnyalásra, bár még a szótáramat bővítenem és javítanom kell a megfelelő rajzos kifejezésekhez. Az egész térbeli elhelyezése, a növényzet, a fák, a repedések a járdán és a járdaszegély köveinek ábrázolása. A karaktereken végzett árnyékolások is jók lettek. Ami tényleg furcsa, nehézségi sorrendben csökkenő felsorolásban a gyerkőc arca, a férfi arca és a kutya feje. A hölgynél annyira nem tartom vészesnek, de mint írva volt, lehet a kis méret miatt nehezebb volt ezt kidolgozni. Ha jól veszem ki a rajzból, akkor a kislány épp szappanbuborékot fúj a kutya felé, ami épp ezt vicsorogva díjazza, miközben a gazdi megpróbálja féken tartani a kutymorgót. Ha ezt kimondott referencia kép nélkül sikerült, akkor külön elismerésem. Egyébként összességében jó lett a rajz.
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-04-27 11:51:590+#1Őszintén szólva, engem kicsit megrémít az emberek arca. A kép ötlete amúgy jópofa. smiley De az arcok olyan nagyon görcsösek, gondolom kis méretbe nem volt könnyű megrahjzolni őket!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]