: előtte-utána

Kérésre feltöltve smiley

Címkék: , , ,

874 megtekintés
2 szavazat
8 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Zhenia[offline]

Zhenia

2014-06-04 10:01:350+#8Látványos a különbség, tényleg mázlid volt, és használd is a tudást! smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-06-03 19:50:170+#7Válasz a #6 kommentreHehe, akkor szerencsés voltál! smiley Úgy tényleg van értelme a tanfolyamnak, ha van olyan oktató, aki nem csak felolvassa a könyvet, hanem tud segíteni is. Meg látszik a rajzokon is mindez, szép fejlődést értél el.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

erdeizoltan[offline]

erdeizoltan

2014-06-03 19:48:090+#6Ebben abszolút egyetértek ki kell fogni! Nekem szerencsém volt , régi kedves ismerősöm volt az oktató és régóta csodáltam a műveit a Fb-on. Amikor megtudtam hogy oktat nem sokat gondolkodtam. Ellenben voltam egynapos fotótanfolyamon. Nem sokat vártam tőle de mivel ajándékba kaptam elmentem. Hát az valami vicc volt. Néha-néha már én szégyelltem amennyi zöldséget összehordott pedig én sem vagyok egy fotóművész. A végén elmondta hogy jobbagyf. r.tanf-ot is tart. Nahh kössz gondoltam, arra még ha ő fizetne sem....
Erdei Zoltán

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-06-03 19:20:150+#5Válasz a #4 kommentreHát, én ilyenkor mindig azt mondom, hogy a könyv megvásárlása olcsóbb, és több részletre kitérő. smiley Sajnos, sok a rossz oktató ezen a fronton, általában alig tudnak rajzolni. Gondolom te pont kifogtad a jót. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

erdeizoltan[offline]

erdeizoltan

2014-06-03 19:17:360+#4Köszönöm! Nagyon nem bántam meg hogy elmentem a tanfolyam.ra. Sok kis apró trükköt sajátítottam el amikre lehet sok idő után magam is rájönnék de így talán nem rögződnek be a rossz dolgok és hamarabb jön az eredmény.
Erdei Zoltán

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-06-03 19:09:160+#3Én kértem. Igazad van előtte sem voltál már tök kezdő.gyakorlatilag szerintem csak a kidolgozás változott,több, vagy jobb eszközt használtál a utána képnél.az arányok ha jól látom a két képen szinte tökre ugyanolyanok. A lényeg szerintem már előtte is nagyon ügyes voltál. Úgy gondolom neked felesleges volt a tanfolyam, szerintem te magadtól is egyre jobb és jobb lettél volna,sok gyakorlással és egy ilyen oldal segítségével, mint ez, ahol sok jó tanáccsal látnak el. Én magam autodidakta mód tanulgatok itthon a jobb agyféltekés könyvből, de én tényleg pálcika embereket tudtam rajzolni. Ezt láthatod is, mert feltettem a első rajzom, amit március végén készítettem. Nagyon gagyi.úgyhogy én szeretnék résztvenni egy jobb agyféltekés tanfolyamon, csak jelenleg anyagilag nem engedhetem meg magamnak. Bocs a hosszú kommentért.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-06-03 19:05:070+#2Látványos! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

erdeizoltan[offline]

erdeizoltan

2014-06-03 19:02:200+#1BerziGabor kérésének eleget téve smiley
Erdei Zoltán

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]